Nu kan din bluetooth-højttaler svæve

Ny PJ-serie fra LG estør af en række bærbare bluetooth-højttalere, der har et helt specielt design, og som lover at være en fryd for både øjne og øre

PJ Bluetooth-højttaler PJ Bluetooth-højttaler

I takt med at mere og mere af vores musik bliver opbevaret på vores smartphone, bliver det også nødvendigt med en fornuftig højttaler, så du ikke altid behøver at have et headset i ørene.

Den nye PJ-serie fra LG har fået et specielt turbinedesign som spreder lyden i alle retninger. I den ene af højttalerne i serien, er der arbejdet lidt videre med designet, og her er der en baseenhe der fungerer som subwoofer og trådløs ladestation, og samtidig så svæver selve højttalermodulet over baseenheden ved hjælp af eletromagneter, hvilket faktisk er lidt cool, ikke?

Alle enhederne er udstyret med dobbelt-passive højttalere, der skule give en fyldig og kraftig bas, som normalt kun findes i større højttalere.

Højttalerne er lavet af aluminium, hvilket gør dem meget holdbare, de er vandtætte og certificerede til IPX7 – så skulle du have lyst til det, så kan du smide den ned i op til en meters vand og lade den ligger der i op til 30 minutter ad gangen (det får du nok næppe brug for, men det er fedt at den er vandtæt – så kan du altid tage den med ud i badeværelset og lytte til musik når du bader).

Der findes fire forskellige modeller i serien, PJ1 er grundmodellen som alle de andre bygger på. De udvider dem så med forskellige tillægsmoduler så som radio eller subwoofer.

Alle modellerne har bluetooth så du kan streame til dem fra dine mobile enheder. Højttalerne er genopladelige og har omkring 10 timers spilletid.

En af modellerne har indbygget FM-radio og en anden har også en DAB-radio.

Endnu er hverken pris eller lancering i Danmark opgivet, men helt billig bliver den næppe.

Læs også:

CES: LG annoncerer LCD-tv med Active HDR, Nano Cel... LG har lige annonceret en nyt på tv-fronten på årets CES i Las Vegas. Følgende er taget fra pressemeddelelsen fra LG: Premium-segmentet i LG’s LCD-...
Smuk men strømslugende smartphone LG har det med at sende både flotte og kraftfulde enheder på gaden. Sidst var det G Pad 8.3 der imponerede redaktionen, nu var turen så kommet til LG ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?