Nu kan du let finde dit bortløbne kæledyr, dine ejendele eller måske dit barn med lille sporingsenhed

En lille tracker du kan sætte fast på dit kæledyr, ejendele eller måske – hvis du tør – på dit barn, gør at du kan spore dem i hele verden

Det er Yepzons bærbare sporingsenhed der sammen med et sim-kort fra Orange Business Services, gør at du altid kan finde dine ejendele, børn og kæledyr.

Yepzons bærbare sporingsenhed benytter Wifi-signaler, GPS og mobil netværksteknologi til at give præcis information om enhedens placering gennem apps, der både virker på smartphones med iOS, Android og Windows.

Enheden har et væld af anvendelsesmuligheder. Det er bl.a. muligt at overvåge familiemedlemmer, lokalisere kæledyr eller spore placeringen på forskellige typer produkter og udstyr.

Yepzon Group har hovedkvarter i Finland, hvor de udvikler bærbare teknologier og applikationer til såkaldt ’smart-tøj’. På blot tre år har projektet udviklet sig fra en god idé til en succesfuld international forretning, som med den nye aftale nu bredes ud til resten af verden og Danmark, hvor Yepzon også forhandles.

”For os er det afgørende med en pålidelig kommunikationsinfrastruktur, global tilstedeværelse og en attraktiv forretningsmodel til at sikre vores globale ekspansion og fremtidige succes. Vi har valgt Orange som vores partner på grund af deres internationale netværk og ekspertise inden for IoT- og analytics til at støtte vores voksende forretning,” skriver Otto Linna, CEO i Yepzon Enterprises i en pressemeddelelse.

Oranges IoT-services giver Yepzon en række konkrete forretningsmuligheder, der gør det let at udrulle løsningen til hele verden. De inkluderer bl.a. bestilling af SIM-kort, aktivering, sporing af enheder gennem en særlig portal, én pris pr. simkort uanset placering og en skalerbar dækning i 220 lande og territorier.

Læs også:

Ny sport-app fra TomTom Den nye TomTom Sports-app, som er udviklet i samarbejde med atleter og fitness-app-brugere, får folk i gang med motiverende beskeder og viser vigtige ...
Farvel til kæledyr der bliver væk Det er østrigske Tractive, der har udvikle den nødvendige hardware og app som, at du som hunde/katteejer aldrig mere behøver at spekulere over, hvor i...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1826 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?