Nu kan små virksomheder få adgang til professionel print

HP Inc. har lige lanceret den nye serie af OfficeJet Pro printere til mikrovirksomheder under navnene OfficeJet Pro 7720/7730, og det giver dem adgang til udskrifter i professionel kvalitet

De nye printere tilhører samme familie som OfficeJet Pro 7740, der tidligere på året vandt IF Design Award 2017. De opgraderede modeller er All-in-One printere i bredformat designet til mobile enheder, der giver en elegant printoplevelse fra opsætning til færdigt resultat. Printerne gør det muligt at udskrive sprudlende farver og skabe professionelle og effektive print for op til 50 % lavere omkostninger end traditionelle farve laserprintere1.

Vigtigste funktioner

OfficeJet Pro 7720/7730 er driftssikre printere egnet til alle mikrovirksomheder, der vil have valuta for pengene. Printerne inkluderer bl.a.:

  • Problemfri håndtering af medier med nem A3 (11×17) print
  • 216 x 356 flatbed scanner
  • Automatisk dokumentføder på op til 35 sider
  • Tosidet, kantfri udskrivning
  • Smartphoneinspireret touchskærm i farver
  • Mulighed for originale HP farvepatroner med høj ydelse for flere print2
  • Trådløs tilslutning
  • 7720: en 250 arks papirbakke;
  • 7730: to 250 arks papirbakke (op til 500 sider)

Print med HP Smart App

Sammen med de nye printere annoncerer HP også den nye Smart App, som er en rebrandet udgave af den populære All-in-One Remote app.  Smart Appen gør alle printerfunktioner tilgængelige, så brugere altid har dem lige ved hånden og kan printe, scanne og kopiere fra deres mobile enheder3.

Med Smart Appen kan brugere tilslutte sig det lokale trådløse netværk, printe direkte fra DropBox eller Google Drive, tjekke status på blækindhold og bestille nye forsyninger.  Appen gør det også muligt at opsætte og registrere udvalgte, nye HP printere4.

Tilgængelighed:

HP OfficeJet Pro 7720 er tilgængelig allerede nu til priser fra ca. 1699 kr. og OfficeJet 7730 vil være til salg fra d. 1. september, 2017 –  her kender vi endnu ikke prisen.

Læs også:

Brother gør det markant billigere at printe Den største udgift til driften af en moderne printer, er blækpatronerne, ligegyldigt om den anvendes af private i hjemmet eller erhvervsmæssigt på kon...
Bærbar printer til iPad og iPhone Navnet på den lille nye printer er PJ-763MFi, og er faktisk baseret på en teknologi som kendes fra bonprintere, nemlig termisk print. Brother kalder t...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1792 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?