Nu kan små virksomheder få adgang til professionel print

HP Inc. har lige lanceret den nye serie af OfficeJet Pro printere til mikrovirksomheder under navnene OfficeJet Pro 7720/7730, og det giver dem adgang til udskrifter i professionel kvalitet

De nye printere tilhører samme familie som OfficeJet Pro 7740, der tidligere på året vandt IF Design Award 2017. De opgraderede modeller er All-in-One printere i bredformat designet til mobile enheder, der giver en elegant printoplevelse fra opsætning til færdigt resultat. Printerne gør det muligt at udskrive sprudlende farver og skabe professionelle og effektive print for op til 50 % lavere omkostninger end traditionelle farve laserprintere1.

Vigtigste funktioner

OfficeJet Pro 7720/7730 er driftssikre printere egnet til alle mikrovirksomheder, der vil have valuta for pengene. Printerne inkluderer bl.a.:

  • Problemfri håndtering af medier med nem A3 (11×17) print
  • 216 x 356 flatbed scanner
  • Automatisk dokumentføder på op til 35 sider
  • Tosidet, kantfri udskrivning
  • Smartphoneinspireret touchskærm i farver
  • Mulighed for originale HP farvepatroner med høj ydelse for flere print2
  • Trådløs tilslutning
  • 7720: en 250 arks papirbakke;
  • 7730: to 250 arks papirbakke (op til 500 sider)

Print med HP Smart App

Sammen med de nye printere annoncerer HP også den nye Smart App, som er en rebrandet udgave af den populære All-in-One Remote app.  Smart Appen gør alle printerfunktioner tilgængelige, så brugere altid har dem lige ved hånden og kan printe, scanne og kopiere fra deres mobile enheder3.

Med Smart Appen kan brugere tilslutte sig det lokale trådløse netværk, printe direkte fra DropBox eller Google Drive, tjekke status på blækindhold og bestille nye forsyninger.  Appen gør det også muligt at opsætte og registrere udvalgte, nye HP printere4.

Tilgængelighed:

HP OfficeJet Pro 7720 er tilgængelig allerede nu til priser fra ca. 1699 kr. og OfficeJet 7730 vil være til salg fra d. 1. september, 2017 –  her kender vi endnu ikke prisen.

Læs også:

To superlette laptops kæmper om din gunst For den rejsende er en let og elegant laptop vigtig. Men lige så vigtigt er det, at den har en fornuftig ydelse og god batterilevetid. De to laptop...
Kompakt A3-printer giver hovedbrud ved indstilling En A3-printer, der ikke fylder mere end en A4-printer, lyder som utopi. Men ikke desto mindre er det tilfældet med Brothers MFC-J4620DW printer. Når v...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?