Knald på farverne i nye headset fra Philips

Hvem siger at sommerens headsets skal være kedelige? Det nye headset fra Philips giver god lyd og friske farver

philips

Sommeren er over os, og mange af os kommer til at rende rundt med headsets i ørene når vi lytter til vores favoritmusik. Så hvorfor ikke forene den gode musik med spændende farver?

Philips har lige sendt deres SHB5250 på gaden, et meget billigt bluetooth in-ear headset. Headsettet er let – kun 147 gram, og stand-by-tiden er på op til 55 timer. Skulle du ønske det kan du spille musik eller snakke i telefon i op til 4,5 timer.

Det er en 14,2mm højttaler som leverer en kraftfuld bas, og Philips lover at hovedtelefonerne slutter tæt ind til øret.

Headsettet fås i lyseblå og pink, og senere kommer en sort og en hvid version. Prisen ligger på sølle 399 kroner.

Læs også:

Sportheadsets bliver stærkere og får nye funktione... De nye Special Edition sports-headsets fra Jabra kan ligesom forgængerne tilbyde både kvalitetslyd, motiverende musik og intelligent in-ear træning. D...
PlayStation 4-headset for fuld udblæsning Langt de fleste gaming-headsets ligner hinanden. Jo, der bliver løbende justeret lidt her og der, men grundlæggende er der tale om et 7.1 surround-hea...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1716 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?