Kom til hackathon i september

En lang række af store, internationale virksomheder arrangerer til september en stor programmeringsfestival i Amsterdam, som er åben for alle

Hvis du synes, det er spændende at programmere, så skulle du måske overveje at smutte en tur til Amsterdam i slutnigen af september. Her afholdes der nemlig et såkaldt "hackathon", en åben programmeringsfestival hvor programmører og andre it-interesserede kan skabe nye innovative applikationer, netværke og måske sikre drømmejobbet. Arrangementet med det fulde navn Dutch Open Hackathon afholdes i dagene 20.-21. september, og deltagere fra alle lande har mulighed for at deltage.

På denne hackathon skal deltagerne skabe en ny mobil applikation ved at kombinere API'er og teknologier fra en gruppe af internationale virksomheder i Holland. Gennem denne udfordring skal deltagerne udvikle en fungerende applikation og fremføre den for en jury, der består af ledelsen fra firmaerne bag dette hackathon.

Det er første gang, at en gruppe af internationale virksomheder arbejder sammen om åben innovation. Dette hackathon giver en unik mulighed for internationale udviklere og deres community for at kombinere virksomhedernes åbne API'er og teknologier for at skabe nye applikationer til forbrugerne eller andre virksomheder.

Bag arrangementet står TomTom Telematics sammen med partnerne Philips, KLM, Rabobank, Amsterdam Airport Schiphol, Albert Heijn, bol.com og USG People.

Der er mere information på www.dutchopenhackathon.com

 

Læs også:

TomTom knækker koden til det ultimative roadtrip Mens folk gør bilen klar til sommerens mange køreturer og planlægger ruter, har TomTom i samarbejde med psykologen David Holmes udviklet en formel til...
Morgentrafikken i København er en af de værste i N... TomTom har netop udgivet deres årlige rapport – TomTom Traffic Index 20171, der kan hjælpe Vejdirektoratet og Trafikstyrelsen til at styre trafikstrøm...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1821 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.