Konkurrence: Beskyt din smartphone med nanotech

Nu kan du vinde Titanium Screen Protector, der gør din smartphones skærm næste lige så hård som en diamant

Du kender det med statsgaranti godt – din smartphone er ikke ret gammel inden den bliver udsat for de første ridser. Hvis du er heldig så er det ikke på skærmen, men du ved det godt ikke? Det sker før eller siden.

Nu giver Tech-Test dig chancen for at beskytte skærmen på din mobil, uden at du skal sætte et cover eller ekstra lag glas på den. Titanium Screen Protector er et usynligt nano-cover, der gør din skærm næsten lige så hård som diamant.

Ikke alene bliver din skærm, næsten, umulig at ridse. Den bliver også langt mere modstandsdygtig over for fedtfingre.

Her på redaktionen har vi testet Titanium Screen Protector, og er meget begejstrede for det. I testperioden lykkedes det på intet tidspunkt for os at ridse skærmen, og den blev ikke fedtet af vores fingre.

Derfor vil vi godt give vores læsere mulighed for at beskytte deres smartphone. Alt du skal gøre er at lægge en kommentar på vores Facebook-side, og skrive hvorfor du godt vil have fat i et eksempel af Titanium Screen Protector.

Vinderen får direkte besked.

Konkurrencen løber til d. 15. maj kl. 12.00

Præmierne er:

  • 1x Titanium Screen Protector til 4 smartphones
  • 2x Titanium Screen Protector til 2 smartphones
  • 3x Titanium Screen Protector til 1 smartphone

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1826 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?