Latitude 7285 – Dells nye hybrid laptop med ledningsløs opladning

Vi har ventet på den siden januar i år, men nu rammer den gaden. Dells hybride 2-i-1-laptop der oplades helt uden ledninger

dell latitude 7285 dell latitude 7285

Det var på årets Dell EMC World i Las Vegas, at Jeremy Burton, Executive VP hos Dell EMC, fremviste deres Latitude 7285, en længe ventet hybrid, der nu er klar til salg. Tech-Test var med til lanceringen, og vi savler stadig, og glæder os til vi kan få denne spændende laptop til test.

Det er jo ikke fordi der ikke er hybride laptops på markede i dag, men Dell EMC har alligevel tænkt nyt på flere områder med denne spændende computer.

Dels er er den faktisk meget flot designet, den er tynd og elegant, og så slipper du for at have et kabel liggende på dit skrivebord når du skal lade den op. Docken er nemlig bare en plade du lægger laptoppen på, og voila, så går den automatisk i gang med opladningen.

Men samtidig så har den også integreret WiDi, trådløs forbindelse til en skærm, så du skal heller ikke have en ledning fra laptop til skærm, for at få billedet op fra den indbyggede skærm til en større og bedre. Om det så nødvendigvis behøver at være en 43” skærm, som den Jeremy Burton demonstrerede laptoppen på er op til diskussion (hvem er det vi forsøger at narre – vi vil også have en 43” skærm…).

Skærmen kobler af, og når det sker, forvandler den sig til en elegant tablet, baseret på Windows 10, og går tilbage til laptop-tilstand, når du kobler skærmen på tastaturet igen.

Dell EMC fortalte ikke så meget om specifikationerne endnu, men vi ved at den vil komme med en 12” skærm med en 3K-opløsning, og at processoren er en 7 generation Intel vPro-processor.

Prisen er endnu ikke opløst, men den skulle være på vej til forretningerne i her i løbet af maj.

Læs også:

Nye Dell-bærbare til kontoret Dell har efterhånden fået godt fat på de professionelle marked, og lancerer nu to nye maskiner i deres Latitute 5000-serie, som er rettet mod kontorbr...
Alsidige tablets og hybridcomputere fra Lenovo Den kinesiske it-gigant, Lenovo, har fremvist en række spændende nye bærbare computere og tablets på den store elektronisk messe Mobile World Congress...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2006 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?