Lej film på YouTube

Nu går YouTube efter filmmarkedet

Er du til Netflix, Viaplay, HBO? Statstikken taler for, at du har abonnement på en eller anden streamingkanal. Men der er andre spillere i streamingsmarkedet og en af de helt store, nemlig YouTube der ejes af Google, er gået med på Streaming-vognen.

Til forskel fra de førnævnte streamingtjenester, så skal du ikke have abonnement på YouTube for at se de nyeste film. Næ - de har valgt en pay-per-view løsning, hvor du betaler for hvad du ser, hverken mere eller mindre.

Der er et flot udvalg af lejefilm på YouTube, men det kan hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse at bruge denne tjeneste. Hvor Netflix, Viaplay og HBO alle har løsninger, der ligger fra omkring 80 kroner om måneden, så koster det helt op til 80 kroner at se en enkelt film på YouTube, for eksempel filmen 'The Amazing Spider-Man'. Andre film kan god nok fås fra omkring 30-40 kroner, men med de priser er det normale filmbudget også hurtigt brugt op.

Om YouTube ændrer model for betaling er der ingen tanker om, så vi venter i spænding for at se om denne gigant bliver en reel konkurrent til abonnementskanalerne.

Læs også:

Waoo! er nordiske mestre i Netflix I går offentliggjorde Netflix december-opgørelsen over de internetudbydere, der leverer den bedste streamingoplevelse. Waoo! ligger klart i front på d...
Her finder du film og serier online – nogle helt g... Du kender det godt – du sidder lige og har lyst til at se en film eller serie, men bortset fra Netflix og HBO, hvor finder du så film online? Der er ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.