Letvægtsheadset fra Creative

Creative udvideres deres Aurvana-serie med et sæt letvægtshovedtelefoner, Aurvana ANC

aurvana anc

Det nye headset fra Creative, Aurvana ANC, er udstyret med aktiv støjreduktion og har en batterilevetid på op til 40 timer.

Creative fortæller, at headsettet er udviklet til folk på farten, så de kan lytte til musik, se film eller game uden at blive forstyrret af udefrakommende støj og samtidig have en høj komfort.

Ørepudere er i kunstlæder og skulle sikre god komfort selv i mange timer. De er udstyret med et flettet 2-stik lydkabel med indbygget mikrofon, så man nemt kan besvare opkald.

I hver ørekop er der en specieldesignet mikrofon, som registrerer og måler, hvor meget ekstern lyd der passerer ind i øret, og derved kan headsettet lukke uønsket støj ude, så brugeren kun hører den lyd, der rent faktisk kommer fra hovedtelefonerne.

De er udstyret med professionelt tunede 40mm neodymiumbaserede lyddrivere, som giver den afbalancerede lydoplevelse og det høje detaljeniveau, som Aurvana-serien er blevet kendt for.

Headsettet har et over-the-ear-design, og har en let hovedbøjle i stål. Sammen skulle det sikre en høj grad af komfort, som kommer folk der gerne vil bruge headsettet i længere tid til gode.

Samtidig kan headsettet foldes flat sammen, og placeres i det hard-case etui som følger med. Så på den måde er det let at have Aurvana ANC med på farten.

Her på redaktionen glæder vi os til at kigge nærmere på dette nye spændende headset.

Læs også:

Hovedtelefoner der passer på dine børn Mange forældre er, ganske berettiget, nervøse for at deres børn bliver viklet ind i ledningen til et headset, eller at lyden er så høj at den skader b...
Højt spil med Wireless Everest 2.0 fra JBL Everest 110, 310, 710, og Elite 750NC er de nyeste topmodeller i JBLs portefølje af hovedtelefoner. Hovedtelefonerne er alle udviklet til at kunne lev...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?