LGs smartwatch med rund P-OLED-skærm på gaden inden jul

Klassisk urdesign og opgraderingsmulighed til næste version af Android Wear kendetegner LGs nye smarte ur

G Watch R

LGs meget omtalte Android Wear-baserede smartwatch, G Watch R, bliver lanceret i Danmark i tid til julehandlen. Uret er verdens første smartwatch med en helt rund P-OLED skærm (Plastic OLED), hvor hele skærmen er udnyttet.

Vi så første gang uret under IFA 2014 i Berlin, og nu kommer det så til Danmark i første uge i november.

G Watch R har en klassisk rund form, og bliver derved det første smartwatch der ligner et rigtigt ur, hvilket skaber et flot mix mellem smarte funktioner og stilfuldt design

P-OLED-skærmen viser urtavle, billeder, apps og menuer og kan let ses fra alle vinkler – selv i meget lyse omgivelser, skriver LG.

LG G Watch R er lavet af højkvalitetsmaterialerne rustfrit stål og aluminium. Inden i sidder en kraftfuld og energieffektiv Qualcomm-processor 1,2 GHz og et meget kraftfulde batteri (410mAh).

G Watch R har 512 MB RAM og 4 GB hukommelse til lagring af apps og filer. Enheden er desuden vand- og støvtæt i forhold til IP67 standarden, hvilket betyder, at den kan opholde sig på en meter dybt vand i 30 minutter. Urets rem er ægte læder, men hvis du vil sætte et mere personligt præg på dit G Watch R, er smartwatchet kompatibelt med 22-millimeters urremme. LG’s nyeste smartwatch kommer med seks nye urskiver og forbedret strømbesparelse i dæmpet tilstand. Den kommende opdatering af Android WearTM OS giver G Watch R nye funktioner og features såsom offline-afspilning af musik. Opdateringer af Android Wear sker, efter brugerens godkendelse, helt automatisk via en smartphone.

LG G Watch R vil være tilgængelig i de danske butikker fra og med første uge i november til en vejledende cirkapris på 2290 kroner.

Læs også:

Smarte ure fra Michael Kors Sofie og Grayson er navnene på de nye smartwatches med touchscreen fra Michael Kors. De nye modeller udbygger Michael Kors’ voksende sortiment af wear...
British Airways leverer en af de første apps til A... Når Apple sender noget på gaden, så er det lige så sikkert, som at du bliver våd, når du hopper i vandet, at det skaber et hype af den anden verden. D...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.