Logitech klar med ny gamingmus

G502 Proteus Spectrum er en nyeste gamingmus fra Logitech og er en opdatering fra den bedst sælgende Proteus Core

g502 proteus spectrum

Nogle gange bliver produkter opdaterede med funktioner der faktisk ikke har nogen reel funktion. Det lader til at være tilfældet med den nye G502 Proteus Spectrum gaming-mus fra Logitech. Misforstå os ikke – musen i sig selv har nogle meget interessante specifikationer, men umiddelbart bibringer opdateringen ikke andet end nogle nye programmerbare lyseffekter.

Lige som sin forgænger er denne gaming-mus udstyret med Logitechs mest effektive og præcise optiske sensor, PMW3366. Den er udstyret med en DPI-indstillinger fra 200 til 12.00 uden acceleration, smoothing, filtrering og pixel routing.

For at gøre musen ekstra god til spil, så er det muligt at justere vægten og balancen ved at placere op til fej vægtlodder af hver 3,6g i musen, og så kan du binde kommandoer og makroer til de 11 programmerbare knapper. Noget vi også så i forgængeren.

Så – hvad er det så opdateringen består af?

Jo – den nye mus har fået justerbar RGB-belysning. Det betyder at du kan justere farver og lysstyrke ud fra en farvepalet på op til 16,8 millioner farver. Så du kan lave dine egne farve/lysmønstre og belysningen kan synkroniseret med Logitech Gs øvrige RGB-belyste produkter.

Den forgående mus var en fed mus, og der er ingen grund til at tro, at G502 Proteus Spectrum er en mindre fed mus, men en opdatering der består i at komme med justerbar RGB-lys? Det virker som en vittighed.

Vi håber at der er andre opdateringer i musen som vi bare ikke har kunne læse ud af pressemeddelelsen, men det må tiden og en test jo vise.

Læs også:

Gaming-mus i enkeltdele Det er en ny serie af produkter fra Sandbergs nye EsportsEquipment-serie, der indeholder Blast Mouse, en mus designet til gameren, men som ikke koster...
Prisbillig gaming-mus med masser af funktioner fra... "Vi besluttede tidligt, at vi ikke ville gå på kompromis med Rival 100. Vores mål var at udvikle en spilmus, der både havde bedre ydeevne og flere fun...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2046 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?