Logitech vil sende konkurrenterne i skammekrogen med nyt spiltastatur

Når Logitech G910 Orion Spark udkommer i starten af november, bliver tastaturet akkompagneret med et par vigtige løfter.

G910 Orion Spark er et mekanisk spiltastatur med særlige Romer-G mekaniske taster, der er 25 % hurtigere i responstiden end andre mekaniske taster. Ydermere byder Romer-G tasterne på en forbedret holdbarhed. De kan tåle op til 70 millioner tasteanslag, hvilket er op til 40 % flere end markedsstandarden. Og du kan ændre baggrundsbelysningen i hver enkelt tast ud fra en farvepalet på 16,8 millioner farver. 

G910 Orion Spark kan desuden kommunikere med de fleste iOS og Android enheder, så du kan få vigtige oplysninger om din performance i spillene. Tastaturet har desuden en særlig pullout tray til din mobile enhed. 

Spiltastaturet har ni programmerbare G-taster, du kan tilpasse dine spil, men du kan programmere hver G-tast til tre forskellige funktioner, du kan bladre i mellem. 

Logitech tager kr. 1.490 for herligheden. 

Læs også:

Standeren oplader din iPad Pro Uanset om du har en iPad Pro 12,9” eller den nye 9,7”, så skal dyret jo lades op, og lad os bare indrømme det med det samme. Det er ikke nødvendigvis ...
Gennemtænkt design og superlyd i gamingheadset fra... Lyd betyder utroligt meget i moderne computerspil. Hvis ikke lydsiden er på plads, få falder rigtig mange spil totalt til jorden. Et godt gamingheadse...

Del artiklen på