Logitech vil sende konkurrenterne i skammekrogen med nyt spiltastatur

Når Logitech G910 Orion Spark udkommer i starten af november, bliver tastaturet akkompagneret med et par vigtige løfter.

G910 Orion Spark er et mekanisk spiltastatur med særlige Romer-G mekaniske taster, der er 25 % hurtigere i responstiden end andre mekaniske taster. Ydermere byder Romer-G tasterne på en forbedret holdbarhed. De kan tåle op til 70 millioner tasteanslag, hvilket er op til 40 % flere end markedsstandarden. Og du kan ændre baggrundsbelysningen i hver enkelt tast ud fra en farvepalet på 16,8 millioner farver. 

G910 Orion Spark kan desuden kommunikere med de fleste iOS og Android enheder, så du kan få vigtige oplysninger om din performance i spillene. Tastaturet har desuden en særlig pullout tray til din mobile enhed. 

Spiltastaturet har ni programmerbare G-taster, du kan tilpasse dine spil, men du kan programmere hver G-tast til tre forskellige funktioner, du kan bladre i mellem. 

Logitech tager kr. 1.490 for herligheden. 

Læs også:

Tastaturet til de kreative hedder Logitech Craft Tastaturer er normalt ikke vildt ophidsende eller banebrydende. Vi skal bruge dem til at skrive, indsætte tal i Excel-ark og mange andre gøremål i dag...
Ny software til Logitech mus, lader dig flytte mar... Logitech Flow, der kan downloades gratis er en del af Logitech OptionsTM software. Med de nye MX-mus kan du styre op til tre computere med én mus og e...

Del artiklen på