Lumia 530 klar i butikkerne på torsdag

Vi har ventet på den, og nu er den her. På torsdag d. 18. september kommer Lumia 530 fra Microsoft i de danske butikker.

Lumie 530 er forsynet med mange af de samme innovationer og tjenester der er bedst kendt fra Lumia-seriens flagskibsmodeller, og så skal den ikke koste mere end små 700 kroner.

Lumia 530 kommer med Windows Phone 8.1 og giver mulighed for at personalisere sin smartphone i forhold til arbejde og privatliv.

Nogle af de features som smartphonen kommer med er blandt andet

  • Den seneste version af Windows Phone 8.1 inklusiv Swipe-notifikationer fra Action Center.
  • En kraftfuld quad-core Qualcomm Snapdragon processor, der giver en god oplevelse, når brugeren browser, spiller spil eller anvender sine favorit-apps på det 4” store LCD-display.
  • God integration med Microsoft-tjenester som Skype og Microsoft Office.
  • Populære apps som Uber, Instagram, Whatsapp, Viber and WeChat. Desuden er der adgang til populære spil som Asphalt 8 gennem Windows Phone Store.
  • Navigeringstjenester og kort med mulighed for offline-navigation både i Danmark og udlandet.

Specifikationer: Lumia 530 Operativsystem Windows Phone 8.1 med Lumia Cyan Display 4.0” FWVGA LCD display Batteri Op til 22 timer på standby, 13 timer 2G taletid. Batteri-kapacitet: 1430mAh Opkobling HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, micro-USB Processor 1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200 Kamera 5MP Hukommelse 512MB RAM, 4GB eMMC med op til 128GB micro SD card support

Læs også:

Mobilen gør dig til tredje hjul på daten En ny undersøgelse fra smartphoneproducenten Huawei viser, at 57 procent af unge danskere i alderen 18-24 år har deres smartphone i lommen eller ligge...
Motorola sender ny 5” smartphone på gaden Så blev det Motorolas tur til at opdatere deres lavpris smartphone. Moto G er netop blevet lanceret, og udover den allerede omtalte 5”-skærm og unders...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1683 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.