Masser af mobil strøm

Hollandske Xtorm lancerer nu derer Fuel Series af powerbanks, der skal sikre let adgang til strøm når du ikke lige er ved en stikkontakt

FS103_Hybrid_Solar FS103_Hybrid_Solar

Fuel Series består af fire forskellige powerbanks, hvoraf den ene har integreret solpalen. De fire powerbanks er alle forskellige i størrelse og kapacitet, for at sikre at der er en til et hvert behov.

De smarte hollændere har samtidig navngivet produkterne, så man direkte på navnet kan se, hvor mange gange du kan oplade din smartphone med dem: Fuel Bank 1x, Fuel Bank 2x, Fuel Bank 4x og Hybrid Solar Bank 4x.

Denne serie af powerbanks kan bruges til at oplade mobile enheder så som smartphones, tablets og trådløse hovedtelefoner dagligt. De er alle udstyret med en tænd/sluk knap, en LED-indikator og en gummibelægning der sikrer et godt greb.

For at sikre mod overopladning, så holder batteriet automatisk op med at lade, når usb-enheden er fuldt opladet.

Solpanelet på Hybrid Solar Bank, Sunpower Solar Panel, oplader løbende denne powerbank, og den er modstandsdygtig overfor vand, og den har indbygget en lommelygte, for at gøre den så alsidig når den bruges udendørs, som muligt.

Priserne på de fire produkter varierer, men den billigste, Fuel Bank 1x, kan du købe for 15,99€, mens ybrid Solar Bank vil koste dig 39,99€.

Produkterne kan blandt andet købes hos Xtorm på deres webshop.

Læs også:

TEST: Let opladning af mange enheder Vores gadgets er en fed ting, ikke? Men det er også irriterende at vi konstant skal lede efter måder at oplade dem på. Jeg ser hvordan folk har adapte...
En powerbank til både tablet og smartphone Danske Sandberg har sendt to nye Powerbanks på markedet med de direkte navne – Powerbanks 6000 og Powerbanks 12000. Begge har to usb-udgange og begge,...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?