Masser af mobil strøm

Hollandske Xtorm lancerer nu derer Fuel Series af powerbanks, der skal sikre let adgang til strøm når du ikke lige er ved en stikkontakt

FS103_Hybrid_Solar FS103_Hybrid_Solar

Fuel Series består af fire forskellige powerbanks, hvoraf den ene har integreret solpalen. De fire powerbanks er alle forskellige i størrelse og kapacitet, for at sikre at der er en til et hvert behov.

De smarte hollændere har samtidig navngivet produkterne, så man direkte på navnet kan se, hvor mange gange du kan oplade din smartphone med dem: Fuel Bank 1x, Fuel Bank 2x, Fuel Bank 4x og Hybrid Solar Bank 4x.

Denne serie af powerbanks kan bruges til at oplade mobile enheder så som smartphones, tablets og trådløse hovedtelefoner dagligt. De er alle udstyret med en tænd/sluk knap, en LED-indikator og en gummibelægning der sikrer et godt greb.

For at sikre mod overopladning, så holder batteriet automatisk op med at lade, når usb-enheden er fuldt opladet.

Solpanelet på Hybrid Solar Bank, Sunpower Solar Panel, oplader løbende denne powerbank, og den er modstandsdygtig overfor vand, og den har indbygget en lommelygte, for at gøre den så alsidig når den bruges udendørs, som muligt.

Priserne på de fire produkter varierer, men den billigste, Fuel Bank 1x, kan du købe for 15,99€, mens ybrid Solar Bank vil koste dig 39,99€.

Produkterne kan blandt andet købes hos Xtorm på deres webshop.

Læs også:

Masser af strøm til dine mobile enheder Det er den nye Fuel Bank 8x som kan levere ikke mindre end 20.000 mAh, og dermed har den den største kapacitet af alle Xtorms PowerBanks. Fuel Bank 8x...
Slut med langsomme powerbanks Den nye powerbank har fået navnet Fast Charger, og den lover både at være en stilfuld og effektiv powerbank. Faktisk så hævder LogoPowerBank, at den o...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1645 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?