McLaren giver UE MEGABOOM en ny lakering, som får mundvandet til at løbe

To Limited Edition højttalere inspireret af McLaren Formel 1-teamet brøler ud af pitten.

I takt med FORMEL 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA EMIRATES 2018 løber af stablen, annoncerer Ultimate Ears to nye limited edition udgaver af Ultimate Ears MEGABOOM højttaler, som er designet i samarbejde med McLaren. Ultimate Ears forklarer koblingen mellem de to brands med, at begge er drevet at teknologi, innovation og design. Resultatet er MEGABOOM McLaren Edition-højttalerne, som er den velkendte bærbare og trådløse Bluetooth®-højttaler med 360-graders lyd og adrenalinpumpende bas.

MEGABOOM McLaren MP4-4 3QTR

De nye MEGABOOM McLaren Edition-højtalere er tilgængelige i to designs, der hylder McLarens kultur og historie, og er inspireret af to ikoniske McLaren-modeller:
●    MEGABOOM McLaren MCL33 Edition: Med inspiration fra McLaren 2018 Challenger prydes denne højttaler af den originale orange McLaren farve, som leder tankerne tilbage på første gang teamet stillede op i Formel 1 for 50 år.
●    MEGABOOM McLaren MP4/4 Edition: McLaren-historie møder fremtiden i dette design, som er inspireret af en af de mest ikoniske biler i hele Formel 1’s historie. Dette år markerer 30 års jubilæet for MP4/4’eren – den mest succesfulde F1-bil nogensinde, der vandt 16 ud af 16 grandprixer i 1988.

Højttaleren er vandtæt (IPX7 certificeret) og praktisk talt umulig af ødelægge med op til 20 timers batterilevetid og 30 meters trådløs Bluetooth-rækkevidde. Med MEGABOOM-app’en kan kan du ved hjælp af PartyUp-funktionen tilslutte til flere højtalere på en gang – op til 150, både Ultimate Ears BOOM, BOOM 2 og MEGABOOM-højttalere.

Pris og tilgængelighed

MEGABOOM McLaren MCL33 Edition og MEGABOOM McLaren MP4 / 4 Edition er tilgængelige i udvalgte lande i Europa fra 11. maj til en anbefalet udsalgspris på 249 euro (219 £).

Limited Edition-højtalerne vil være tilgængelige på ultimateears.com, Amazon, MediaMarkt og McLaren’s direkte kanaler verden over. Den gratis Ultimate Ears MEGABOOM app er tilgængelig til iPhone på App Store og til Android ™ på Google Play. Klik her for mere information.

Læs også:

360 graders lyd fra Bose med overraskelser Det er ikke hver dag at lyd overrasker, men det er netop det som Bose lover at deres nye SoundLink Revolve vil gøre. Ifølge en pressemeddelelse har B...
Skævt højttalerdesign giver særlig lyd Vi kan ikke tale om Podspeakers og MiniPod, uden vi taler om Simon Ghahary og Laurence Dickie fra B&W. Simon Ghahary er en ung designer, der i sta...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?