Microsoft klar med specifikationer til Windows 10 VR-headset

Virtual Reality er hastigt på vej, og Microsoft har planer om at supportere det på alle Windows 10 pc’er, nu er de så klar med specifikationer til det første VR-headset til deres OS

Der er ingen tvivl om, at VR er et af de helt hotte emner for tiden, og mens HTCs Vive og Oculus Rift bruger deres egen software, så vil Microsoft bruge deres egen VR-platform med Windows Holographic. Samme platform som også driver deres eget Hololens headset.

Microsoft har ladet vide at VR headsets til Windows 10 vil få en pris der starter omkring 300 dollars, og nu er de så også klar med specifikationerne.

Ifølge The Verge er kravene faktisk ikke ret avancerede. 4GB ram, en usb 3.0 port, et grafikkort der understøtter DirectX 12 og 4 cpu-kerner, herunder også dual-core med hyperthreading.

The Verge ser det som en stor fordel, for det betyder, at det er muligt at se, hvad VR rent faktisk kan gøre for spil, inden man skal investere massivt i en gaming computer med high-end specifikationer og en pris der også ligger i den høje ende.

Vi glæder også rigtig meget til at se, hvad Microsoft bringer frem af VR til vores computere.

Læs også:

Dell lancerer nye bærbare og 2-i-1 pc’er samt Mixe... Det handler om den helt nye Inspiron 13 5000 bærbare pc eller 2-i-1 med de nye 8. generations Intel Core i7-processorer, forbedret ydeevne af den ande...
Ny Surface Pro kommer til Danmark Tirsdag den 23. maj præsenterede Microsoft i Shanghai en ny laptop, Surface Pro, som forener alsidighed og mobilitet i et let og raffineret design. Da...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1792 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?