Mortal Kombat X-lancering kommer i modvind

Spillet har just ramt butikshylderne, og kritikken vælter ind fra fans og pc-brugere

Mortal Kombat X

Dog er det ikke alt sammen selvforskyldt.
Mortal Kombat X udkommer til PC via Steam. Her oplever køberne, at man ikke kan komme ind i spilmenuerne, eftersom spillet crasher og vender tilbage til skrivebordet. Spillere har oversvømmet Steam og Reddit  med vrede kommentarer som følge af spillets elendige performance.

Årsagen til forklaringen skal dog findes hos Steam, som i disse dage forsøger sig med en ny metode, når brugere skal hente større indhold. Filerne bliver opdelt i mindre dele, som bliver installeret, hvorefter man kan begynde at spille, mens det øvrige indhold hentes ned og installeres i baggrunden – samtidig med du spiller. Problemet er blot, at filerne ikke bliver hentet og installeret automatisk – stik imod hensigten. Steam arbejder på sagen.

Køb dig til lette udførelser af fatalities! Jep, den er god nok. Du kan købe DLC på Xbox One og PlayStation 4, hvor du for $ 4,99 kan hente en app, der gør det lettere for dig at udføre Mortal Kombats signatur-moves, fatalities. App’en kan ikke betegnes som snyd, men alligevel bliver den hånet og kritiseret for at give køb på et af seriens nøglemomenter. Fatalities er en ekstra sejr efter du har besejret din modstander, hvor du slår ham ihjel på makaber vis – en god måde at håne dine modspillere på nettet. Nu har Netherrealm Studios gjort det nemmere for enhver Joe Schmo at udføre de komplicerede moves – og det er fans af serien bestemt ikke glade for.

Mortal Kombat X

Læs også:

Plantronics klar med gaming-headset til PlayStatio... Når vi for alvor skal til at lege med virtual reality, så er det ikke nok med et perfekt billede – lyden skal også være på plads. Derfor har Plantroni...
Mangel på PlayStation 4-konsoller i Europa Skal der en PlayStation 4 under juletræet, kan du risikere at skulle lede lidt længere end forventet. I en artikel hos Reuters fortæller Andrew House,...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?