Nej – Apple gør IKKE din iPhone langsommere

Nye benchmarks viser at rygterne tager fejl, din gamle iPhone bliver ikke langsommere når en ny lanceres

Rygterne er der hver eneste gang Apple sender en ny iPhone på gaden, nemlig at Apple bevidst gør den gamle iPhones langsommere for at få folk til at opgradere.

Men i løbet af de sidste par år har Futuremarksbrugere testet iPhones hastigheder, og viser klart at det ikke passer. Om noget så bliver din gamle iPhone hurtigere når Apple opgraderer deres iOS.

Den benchmark der bliver brugt kommer fra Futuremark, og det firma står bag de bechmarksprogrammer vi i årevis har brugt til at lave benchmarks på computere med. De er klart de bedste i branchen.

På Fururemarks egen hjemmeside har de skrevet et dementi over rygtet om de langsomme iPhones, og der kan du også se hvordan kun få iPhones bliver langsommere, og at langt hovedparten faktisk bliver hurtigere.

Naturligvis er der stadig en mulighed for at din iPhone bliver langsommere som følge af, at du har installeret alt for mange apps på den, men det er altså stadig ikke Apples fejl.

Læs også:

Gør dine headsets trådløse Jeg er glad for min iPhone, og selvom der er flere der brokker sig over at Jack-stikket er væk – erstattet af en adapter der passer til Lightning-stik...
Nye operativsystemer fra Apple To nye operativsystemer fra Apple er på vej. iOS 11 og macOS High Sierra. Vi har tidligere skrevet om, hvad de to operativsystemer kommer til at byde ...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?