NETGEAR fokuserer på stabil ydeevne med ny router

NETGEARs næste generation inden for routere er mere intelligt, stabil og hurtig.

NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router, R6400. Med kraftige forstærkere, eksterne antenner og Airtime Fairness samt Beamforming+ teknologi er WiFi-hastigheden over længere afstande op til 80 % større i forhold til forrige generation af routeren, R6300.

AC1750 Smart WiFI Router undgår trådløs interferens i kraft af dual band WiFi-teknologi (2,4 GHz og 5 GHz samtidigt), og med Airtime Fairness undgås der forsinkelser, når langsommere enheder kobles på netværket. Den avancerede QoS-teknologi sørger automatisk for at opprioritere spil, videostreaming og andre applikationer, der kræver en konstant forbindelse, og NETGEARS Genie-app skal gøre det let for enhver at administrere netværket.

Takket være AC1750 WiFi og tre kraftige eksterne antenner leverer NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router fremragende trådløs dækning og hastigheder på op til 1750 Mbps – ca. tre gange hurtigere end routere baseret på 802.11n-teknologi. Gigabit Ethernet sikrer yderligere høj hastighed og stabile forbindelser til hjem, hvor forbindelsen deles af mange, og behovet for videostreaming i HD, gaming og internetforbindelser uden udfald fortsat stiger.

mail.google.com

“Hvis du som kunde er på udkig efter en router med den seneste 802.11ac WiFi-teknologi og den bedste ydeevne til prisen, har vi den optimale løsning i og med AC1750 Smart WiFi Router”, fortæller Pål Vatneberg, nordisk salgschef hos NETGEAR. “Takket være en række nye funktioner og teknologier er den ikke alene utrolig let at tage i brug – den giver også ydeevnen et ordentligt løft, både hvad angår hastighed og rækkevidde, slutter han.”

NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router er kompatibel med næste generation af WiFi-enheder og bagudkompatibel med 802.11 a/b/g/n-enheder. Den trådløse sikkerhed er i højsædet og omfatter bl.a. VPN, separat WiFi-adgang til gæster og tilpasning af URL-adresse til en personlig FTP-server.

I kraft af NETGEAR MyMedia-funktionaliteten er det let at finde og afspille mediefiler via netværket på Chromecast-enheder og tv’er samt andre enheder med DLNA-understøttelse, lover NETGEAR. Enhver printer kan desuden tilsluttes via USB og dermed bruges til trådløs udskrivning fra enheder på netværket – AirPrint-udskrivning fra iPad eller iPhone understøttes også.

NETGEAR AC1750 udkommer omkring midten af september i Danmark, og prisen kommer til at ligge mellem kr. 1.200-1.300.

Læs også:

TEST: Netgear leverer sikker hjemmeovervågning Tillykke, Netgear. Længe siden er det, at vi har måtte bakset med så vanskelig emballage for at få adgang til vores testgadget. Netgear ved tilsynelad...
Big brothers ufattelige udholdenhed Påskeferien og forårets helligdage lurer rundt om hjørnet. Familiefrokoster og konfirmationer lokker dig ud af hjemmet, men det er også tiden, hvor in...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?