Ny buet kæmpeskærm til gameren

AOC er nu klar med en buet skærm på ikke mindre end 35” – skærmen er dedikeret til gameren

AOC C3583FQ

Ikke alene er skærmen, med det mundrette navn AOC C3583FQ, på 35” blandt de største vi har hørt om – den har også en imponerende krumning. Radius er på hele 2.000 mm, og vi kender ikke til andre skærme med så markant en krumning.

Udover størrelsen og krumningen, så har AOC også sørget for, at skærmen har en meget hurtig opdateringsfrekvens på hele 160Hz og en Adaptive-Sync-teknologi, den har en rækkevidde på 45-160Hz, og så har den en Wide Full HD-opløsning på 2.560 x 1.080 pixels.

Resultatet skulle være, at gamingoplevelsen bliver uden forsinkelse, hakken og bevægelsesflimmer.

Skærmen er bygget op over et MVA-panel der levere en meget dyb sort, med en kontrast på 2.000:1, og en responstid på 4 millisekunder. Synsvinklen er på 178 grader, og skulle sikre at selvom skærmen er buet, og dermed optimeret til spilleren i centrum, så kan tilskuere også få et rigtig godt billede.

AOC-skærmen kommer på markedet her i løbet af februar til en pris på små 7.499 kroner.

Læs også:

Guide: Sådan vælger du den rigtige skærm Der er en lang række forskellige mærker af skærme du kan vælge imellem. Men når vi kigge bort fra mærker, hvor personlige præferencer spiller ind, så ...
Flere skærme til Philips S-line og V-line Så kommer der nye skærme i Philips S7- og V7-serien. Disse skærmserier er både til virksomheder og til hjemmekontorbrugere. V7 er standardskærmen, uds...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?