Ny HyperX mus et lysende eksempel på en ny gamingmus

Det bliver stadig mere almindeligt at dine gamingprodukter skal lyse op, og den nye gamingmus fra HyperX har da også en lysende RGB-ring der kan lyse op når du bruger den – eller når den bare sidder der og venter på din hånd

HyperX Pulsefire Surge er navnet på den nye gamingmus fra HyperX, og der er mange løfter forbundet med musen. Den har en Pixart 3389 sensor og en opløsning på 16.000 DPI hvilket skulle sikre en høj præcision, og højre og venstre knap på musen, skulle kunne holde til op til 50 millioner takket være de Omron-switches der bruges.

Samme switches skulle også sikre et godt feedback og ensartet fornemmelse når der klikkes på dem.

Og så kommer der så det jeg bare ikke forstår, nemlig en 360-grader RGB led-lyskæde rundt om musen. Den kan så bruges til at personalisere musen ved farver, så du kan få den til at passe til lige din stemning og det spil du så har gang i.

DPI’en kan indstilles i fem trin op til 16.000 DPI, så du kan få den nøjagtighed du ønsker. Den indbyggede hukommelse sikrer at du kan gemme både de lysmønstre og effekter i tre forskellige profiler. Du kan også gemme andre indstillinger så som DPI og optagede makroer i dine profiler, så du ikke skal indstille musen hver gang du skifter spil eller humør.

Endelig er der så kablet der forbinder musen med din computer. Her har HyperX udstyret musen med et flettet kabel så det skulle være blødt og ikke alt for irriterende.

Vi har modtaget musen her på redaktionen, og er på vej med en test af gamingmus – så vi glæder os til at teste den.

Prisen ligger på omkring 530 kroner og er på vej til forretningerne i løbet af foråret.

Her er lidt specifikationer på musen:

Ergonomic: Symmetrical
Sensor: Pixart PMW3389
Resolution: Up to 16,000 DPI
DPI Presets: 800 / 1600 / 3200 DPI
Speed: 450ips
Acceleration: 50G
Buttons: 6
Left / Right buttons switches: Omron
Left / Right buttons durability: 50 million clicks
Backlight: RGB (16,777,216 colors)
Light effects: Per LED RGB lighting1 and 4 brightness levels
Onboard memory: 3 profiles
Connection type: USB 2.0
Polling rate: 1000Hz
USB data format: 16 bits/axis
Dynamic coefficient of friction: 0.13µ2
Static coefficient of friction: 0.20µ2
Cable type: Braided
Weight (without cable): 100g
Weight (with cable): 130g
Dimensions:

  • Length: 120.24mm
  • Height: 40.70mm
  • Width: 62.85mm
  • Cable length: 1.8m

Læs også:

Ny Logitech-mus designet til professionelle gamere Logitech har i dag introduceret deres nyeste mus til de krævende gamere. G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse er det mundrette navn, men hvor navnet ...
Xbox-chef erkender, at installationstiden på Xbox ... I et interview med IGN erkender Xbox-chefen, Phil Spencer, at Xbox One har et proble, når gamere skal vente for længe på, at deres spil installeres på...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2125 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?