Ny intelligent sikkerhedsløsning til danske hjem

Den amerikanske tech start-up Canary sender nu deres sikkerhedsløsning på det nordiske marked. Systemet består af en intelligent enhed der blandt andet består af et HD-kamera, temperaturmåler og flere andre sensorer

canary

Canary er en hurtigt voksende start-up inden for intelligente sikkerhedsløsninger til hjemmet, og nu sender de deres produkt på markedet i Danmark.

Systemet består af en alt-i-en enhed, der kombinerer et vidvinkel HD-videokamera, en højkvalitetsmikrofon og præcis temperatur-, luftfugtighed- og luftkvalitetsmling, som giver brugeren et fuldt overblik over hjemmet, også når de er på farten.

Det er dog ikke et system som så mange andre, for Canary er udviklet til at lære, og over tid tilpasser det sig til det rum/hjem som det er placeret i.

Når Canary opfanger bevægelse, sender enheden automatisk notifikationer med HD-video og lyd direkte til din smartphone. Den har også indbygget en 90 dB sirene og en kontaktliste, så i nødstilfælde kan Canary hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, når der registreres usædvanlig aktivitet i hjemmet, og skabe tryghed når alt er, som det skal være.

Hvis du ønsker at investere i Canary, så skal du svinge forbi en Apple-forretning, Elgiganten eller finde Komplett på nettet. Prisen er på 2.149 kroner.

Tekniske specifikationer

  • 152,4mm høj, vægt 396 gram
  • Live HD-video med en 147 graders vidvinkellinse og nattesyn
  • Overvåger temperatur, luftfugtighed og luftkvalitet i hjemmet
  • 90 dB-sirene og kontaktliste til automatisk kontakt til fx politi
  • Understøtter 2.4GHz WiFi og standarden 802.11 b/g/n, samt Ethernet
  • Synkronisering med smartphone for at tænde eller slukke for systemet

Mere info på canary.is

canary

Læs også:

Slem Android-malware er blevet endnu værre Den trojanske-hest, NotCompatible, der rammer Android-enheder, bliver brugt til at sprede spam, kampagner på Yahoo, Comcast, OL og Live; til massekøb ...
Wearables er næste mål for cyberkriminelle Wearables er blevet utroligt populære gennem det sidste års tid, men er de så ufarlige, som man umiddelbart skulle tro? En undersøgelse fra sikkerheds...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2130 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?