Ny let og elegant laptop fra Acer

TravelMate X349 er en ny laptop der retter sig specielt til folk, der gerne vil have en elegant laptop med på rejsen

TMX349 TMX349

Ikke alle laptops er beregnet til gameren eller folk der bare vil væk med den store computer i stuen. TravelMate er, som navnet antyder, en serie af laptops fra Acer, der specielt retter sig mod det rejsende folk.

Den nye serie som X349 er en del af, er dog ikke bare en elegant laptop, Acer har også puttet en del spændende hardware ned i kassen, uden at det går ud over vægten – hvilket vi er flere der sætter stor pris på.

Den er udstyret med en 6. generation Intel Core-processor, har op til 8GB DR4-hukommelse og op til 512GB SSD. Acer lover, at den konfiguration både sikrer en rigtig god ydelse, og en batterilevetid på op til  10 timer.

Samtidig har Acer formået at holde vægten ned på kun 1,53kg, og tykkelsen på kun 18mm. Den laptop ville vi virkelig gerne have med på vores rejser, vi hader at slæbe en tung laptop med os.
Skærmen er på 14” og understøtter en opløsning på 1.920 x 1.080 i fuld-hd, og samtidig har den en betragtningsvinkel på hele 180 grader, hvilket er rigtig godt når indhold på skærmen skal deles med flere.

Tastaturet er af chiclet-typen som skulle give et godt taktilt-feedback, og den er udstyret med et 720p HDR webcam, så dine videokonferencer skulle være i rigtig høj kvalitet.

Har du behov for at docke din laptop, så har den også en usb-c-port, så den kan kobles direkte til en Acer Type-C Dock. Eller du kan tilslutte op til to stk. 4K-eksterne skærme og trække strømmen direkte fra laptoppen. Du skal dog så ikke forvente at kunne arbejde i 10 timer længere.

Hvis købelysten skulle indfinde sig, så kan du anskaffe sig dyret fra september og prisen vil starte på 480 euro. Endnu ligger der ikke informationer om den danske pris.

Læs også:

MSI klar med gaming laptops baseret på Skylake ds De tre serier er GE62/72 Apache Pro-serien, GS70 Stealth/GS60 Ghost-serien og GT72 Dominator Pro G, og alle tre er – helt i MSIs ånd – r...
To superlette laptops kæmper om din gunst For den rejsende er en let og elegant laptop vigtig. Men lige så vigtigt er det, at den har en fornuftig ydelse og god batterilevetid. De to laptop...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2004 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?