Ny musik-app fra Apple

Nu kan du optage musik-noter når du får en ny ide til musik, så længe du har din iPhone eller iPad i nærheden

musikmemoer

Apple har lige lanceret en helt ny musik-app, Musikmemoer, som gør at musikere og sangskrivere hurtigt kan optage, organisere og udvikle deres musikideer direkte på deres iPhone.

Tidligere har musikere og sangskrivere verden over, brugt app’en Memoer til hurtigt at optage ideer, og den har givet anledning til rigtig mange gode musiknumre.

Musikmemoer har hentet inspiration i app’en Memoer og tilføjet musiker-venlige funktioner, specielt udviklet til sangskrivning og udvikling af musikalske ideer.

Med Musikmemoer kan brugerne optage ethvert musikinstrument i høj kvalitet gennem den indbyggede mikrofon i iPhone og i et ukomprimeret filformat, som brugerne derefter kan give et navn, tagge og bedømme.

App’en kan analysere rytmer og akkorder i optagelser med guitar og klaver og tilføje trommer og bas med det samme. På den måde kan brugeren med det samme få et virtuelt backingband, der kan skræddersys og spiller med og matcher sangens flow.

Musikmemoer indeholder også et grundlæggende nodesystem, som viser de akkorder, der blev spillet.

Musikmemoer er gratis i App Store, og er kompatibel med iPhone 4s og nyere, samt iPad 2 og nyere.

Læs også:

Så kom den – ny MacBook Pro I går var det så dagen, hvor Apple lancerede deres nye MacBook Pro. Ganske som forventet havde den fået en helt ny grænseflade, hvor den traditionelle...
VIDEOTEST: iPad Pro v2 imponerer Hvorfor er det lige du skal købe en iPad Pro version 2? Tja - efter min mening er det klart den bedste tablet på markedet i øjeblikket. Du kan snildt ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2125 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?