Ny musik-app fra Apple

Nu kan du optage musik-noter når du får en ny ide til musik, så længe du har din iPhone eller iPad i nærheden

musikmemoer

Apple har lige lanceret en helt ny musik-app, Musikmemoer, som gør at musikere og sangskrivere hurtigt kan optage, organisere og udvikle deres musikideer direkte på deres iPhone.

Tidligere har musikere og sangskrivere verden over, brugt app’en Memoer til hurtigt at optage ideer, og den har givet anledning til rigtig mange gode musiknumre.

Musikmemoer har hentet inspiration i app’en Memoer og tilføjet musiker-venlige funktioner, specielt udviklet til sangskrivning og udvikling af musikalske ideer.

Med Musikmemoer kan brugerne optage ethvert musikinstrument i høj kvalitet gennem den indbyggede mikrofon i iPhone og i et ukomprimeret filformat, som brugerne derefter kan give et navn, tagge og bedømme.

App’en kan analysere rytmer og akkorder i optagelser med guitar og klaver og tilføje trommer og bas med det samme. På den måde kan brugeren med det samme få et virtuelt backingband, der kan skræddersys og spiller med og matcher sangens flow.

Musikmemoer indeholder også et grundlæggende nodesystem, som viser de akkorder, der blev spillet.

Musikmemoer er gratis i App Store, og er kompatibel med iPhone 4s og nyere, samt iPad 2 og nyere.

Læs også:

Nyudviklet dansk app nr. 1 i den danske app-store Den imponerende start har samtidig betydet, at HelloMind har overhalet Pokémon GO på listen over de mest downloadede gratis apps i Danmark. HelloMi...
Glem apps: Forbrugerne vil have en sms Hvem siger, at en app er det, som forbrugerne vil have? En undersøgelse fra SAP Mobile Services viser, at mange virksomheder kan spare udviklingsomkos...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1748 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?