Ny robotstøvsuger fra Ecovacs – Deebot 900 gør støvsugningen lidt sjovere

De tekniske egenskaber ved robotstøvsugere bliver stadig mere afgørende. For at få den nyeste teknologi har det tidligere været nødvendigt at spendere en mindre formue. Ecovacs Roboticcs, der er specialiseret indenfor innovative robotter til husholdningen, lancerer nu en robotstøvsuger med high-tech funktionaliteter til den lille pengepung: Deebot 900 er nu tilgængelig hos udvalgte forhandlere til DKK 3.799

Takket være en række intelligente sensorer, der kan afdække rum og forhindringer, er den nyeste robotstøvsuger fra Ecovacs Robotics – Deebot 900, perfekt til alle slags rum. Udstyret med den mest avancerede laserteknologi scanner robotten omgivelserne og skaber et virtuelt kort på din smartphone. På denne måde afgør robotten det mest effektive rengøringsspor og støvsuger rummene særdeles grundigt. ”Med Deebot 900 tilbyder Ecovacs teknologi på højeste niveau til en pris i mellemklasse. Vi ønsker, at alle skal kunne overbevise dem selv om, hvor velegnede og effektive vores enheder er til hverdagsbrug”, siger Andreas Wahlich, europæisk administrerende direktør for Ecovacs Robotics.

Utallige egenskaber til grundig rengøring

Ved blot et enkelt klik igangsætter Deebot 900 arbejdet. Efter robotten har scannet sine omgivelser første gang, kan det visuelle kort tilgås i Ecovacs app’en. Herefter kan du vælge de områder, der skal rengøres, tiden der skal gøres rent i og virtuelle vægge kan optegnes – selv mens robotten er på arbejde. Takket være real-time kortlægning genkender D900 også med det samme nye møbler eller møbler, der er blevet flyttet, og kortet justerer sig tilsvarende.

Deebot 900 kommer med to mundstykker, som nemt og hurtigt kan udskiftes. Den direkte sugefunktion er hovedsageligt velegnet til at suge (dyre) hår op. En dybere rengøring opnås, når børsten monteres, som er særlig velegnet til tæpper. Robotten kan i øvrigt nemt komme over dørtrin og tæpper på op til 1,8 cm. i højden.

Nem at betjene

Under udviklingen af D900 har fokus været at skabe høj brugervenlighed. Enheden og app’en kan derfor betjenes meget intuitivt. Takket være OTA-opdateringen (Over-the-Air) er robotten altid opdateret. Brugerne informeres om nye funktioner via Ecovacs app’en og kan downloades og bruges direkte via WLAN på Deebot 900.

Deebot 900 fra Ecovacs Robotics er nu tilgængelig hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på DKK 3.799.

Tekniske detaljer:

Model DEEBOT 900
Pris DKK 3.799
Støvbeholder 350 ml
Vægt 3,5 kg
Støjniveau 67,5 dB
Varighed 100 min.
Opladning Ca. 4 timer.
Sugemuligheder Hovedbørste & direkte sug
Overflader Hårdt gulv og tæpper
App-betjening Ja
Smart mode Systematisk rengøringsspor med kort
Virtuelt kort Ja
Opsætning af virtuelle vægge Ja
Max. højde på lister 1,8 cm

Læs også:

TEST: Dyson 360 Eye har parkeringsproblemer Dyson laver fantastiske støvsugere, men deres robotstøvsuger, 360 Eye, imponerer ikke når det kommer til at finde hjem igen. Vi har nu langtidstestet...
Sådan vælger du den rette robotstøvsuger Inden du anskaffer dig en robotstøvsuger, så er der et par overvejer du bør gøre dig, så du er sikker på at din nye hushjælper kan løfte opgaven du st...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2126 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?