Ny serie af high-performance routere fra D-Link

Ultra Performance-serien fra D-Link er udviklet med henblik på at levere HD-indhold til flere enheder på samme tid

D-Link har lige lanceret en ny serie af routere der bruger MU-MIMO-teknologi (Multi-User, Multiple Input, Multiple Output) og Advanced AC SmartBeam samt SmartConnect.

Serien består af modellerne AC3150 DIR-885L og AC530 DIR-895L, og er skabt til superbrugeren, der forventer en stærk ydeevne til alle trådløse enheder i hjemmet.

Tri-Band DIR-895L-routeren giver kombinerede Wi-Fi-hastigheder på op til 5.3 Gbps, mens Dual-Band DIR-885L giver op til 3.15 Gbps. Det gør det fx muligt for brugeren at surfe på nettet, chatte og skrive e-mails via 2.4 GHz-båndet på sin smartphone eller tablet og samtidig køre 4K-videostreaming, onlinegame eller foretage internetopkald via 5 GHz-båndet på computeren eller tv’et.

ULTRA Performance-serien er også særligt udviklet til at levere HD-indhold og gøre det nemt at foretage store filoverførsler – også på flere enheder samtidig.

Et udpluk af routernes egenskaber:

  • Den seneste 802.11ac Wave 2 Wi-Fi-standard.
  • Kombinerede trådløse hastigheder: Tri-band på op til 5.3 Gbps (DIR-895L) og dual-band på op til 3.15 Gbps (DIR-885L).
  • MU-MIMO-teknologi giver Wi-Fi-signal med høj båndbredde til mange enheder på samme tid.
  • AC Beamforming sikrer større netværksdækning.
  • SmartConnect forbedrer Wi-Fi-forbindelsen og forhindrer ældre enheder i at gå ned i ydeevne.
  • Gigabit WAN og LAN-porte giver højhastighedsforbindelser.
  • mydlink Lite-app gør det muligt at administrere netværket alle steder fra.
  • Nem Wi-Fi Protected Setup (WPS), Secure WPA & WPA2 trådløs kryptering.
  • USB 3.0, mydlink SharePort & DLNA gør det nemt at dele filer.

Tilgængelighed og vejledende priser

AC3150 DIR-885L: Fra 1.950 kr.

AC5300 DIR-895L: Fra 3.700 kr.

Læs også:

Orbi får stemmestyring i Norden Netgear introducerer nu Orbi Voice Smart Speaker med WiFi Mesh Satellite og indbygget stemmestyring med Amazon Alexa på det nordiske marked. Med in...
Armeret router fra ZyXEL Netværksgiganten og –veteranen, Taiwanesiske ZyXEL, sender nu sin første 4x4 MU-MIMO 801.11ax router på gaden. Navnet er Armor Z1 AC2350, og er (som d...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2039 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?