Ny sikkerhedssoftware skal hjælpe Dropbox-brugerne

BullGuard har lige sendt deres nye BullGuard Internet Security på gaden, og den har funktioner som brugerne af Dropbox, Google Drive og Microsoft OneDrive kan nyde godt af

BullGuard Internet Security BullGuard Internet Security

Det nyt sikkerhedssoftware, BullGuard Internet Security, har som noget helt nyt funktioner der direkte er rettet mod de brugere der bruger Dropbox, Google Drive og Microsoft OneDrive. Samtidig fungerer programmet på både pc, Mac og Android og giver samme beskyttelse på alle platforme.

I en pressemeddelelse om det nye produkt skriver Paul Lipman, CEO i BullGuard:

”Dropbox’ 500 millioner brugere viser, at cloud-opbevaringstjenester er en fremtrædende del af nutidens verden. Den voksende efterspørgsel på disse tjenester betyder, at truslerne mod sikkerheden også vokser. Det har aldrig været vigtigere at få lukket sikkerhedshullerne i disse konstant voksende cloud-baserede tjenester. Vores seneste version af BullGuard Internet Security adresserer disse problematikker, ved at tilbyde sikkerhedskopiering, der hjælper med at forlænge beskyttelsen til alle store cloud-opbevaringstjenester. Vi har også udvidet sortimentet af BullGuard-beskyttelse til PC-, Mac- og Android-enheder så forbrugere kan beskytte sig selv henover flere forskellige enheder og platforme på ethvert tidspunkt.”

Bladt de nye funktioner finder vi:

  • Simple sikkerhedskopier: BullGuard sikkerhedskopiering er overraskende simpelt. Brugere kan tage sikkerhedskopier af deres mapper direkte fra BullGuard til deres foretrukne cloud-opbevaringsudbyder med ét klik; de behøver ikke flytte deres filer til en virtuel Dropbox-, Google Drive- eller OneDrive-mappe.
  • Planlagte sikkerhedskopier: Sikkerhedskopier kan planlægges i forudbestemte intervaller, for bedre kontrol og sikkerhed, så vigtige filer og mapper bliver sikkerhedskopieret regelmæssigt. Brugere kan også vælge at sikkerhedskopiere filerne når det passer dem.
  • Robust kryptering: Filer og mapper kan krypteres før de forlader computeren. Denne vigtige opdatering adresserer bekymringen blandt brugere, om hvorvidt deres data som fx billeder, kan blive kompromitteret af hackere. Krypteringsnøglen er fastsat af brugeren, og hverken BullGuard eller cloud-opbevaringsudbyderen har adgang til den, så ingen andre end brugeren kan tilgå filerne.
  • Beskyttelse mod ransomware: BullGuard beskytter mod ransomware, der er en af de mest almindelige og farlige former for malware I dag. Nye rapporter viser, at 54% af britiske forretninger har været mål for ransomware. BullGuard scanner konstant for alle former for malware, herunder ransomware, så når forbrugerne sikkerhedskopier deres filer ved de, at de har en ren version af deres data tilgængelig. BullGuard giver også brugeren mulighed for enten at synkronisere sikkerhedskopier eller lade være. Dette er vigtigt. Med Dropbox, for eksempel, er alle sikkerhedskopier synkroniserede, hvilket betyder, at hvis filer på en computer er beskadiget, bliver sikkerhedskopierne også beskadigede. BullGuard, derimod, giver mulighed for at slå denne synkronisering fra, så de sikkerhedskopierede filer er beskyttede.
  • Beskyttelse på flere enheder: BullGuards beskyttelse fungerer nu både på PC-, Mac og Android-enheder ved brug af kun én licens. Dette inkluderer BullGuard Premium Protection, der, sammen med det prisvindende BullGuard Internet Security, giver brancheførende identitetsbeskyttelse og indeholder robuste sikkerhedsforanstaltninger på sociale medier, for at holder børn sikre.
  • Forbedringer i ydelse: En række tiltag er gjort for at forbedre ydelsen af både BullGuard Internet Security og BullGuard Premium Protection. Disse tiltag inkluderer hurtigere og sikrere brug af programmerne, ændringer i kontrolmodulet for forældre, beskyttelse af computerens register og en strømlinet adfærdsmæssig motor for at give problemfri brug. PC-optimering er blevet forbedret med en række nye oprydningsmuligheder og intuitive ændringer.

BullGuard Internet Security kan fås i en 60-dages gratis prøveudgave, og kan købes til brug på op til tre enheder for 549,95 kr. årligt.

BullGuard Premium Protection kan fås I en 30-dages gratis prøveudgave, og kan blive købt til brug på op til 10 enheder for 799,95 kr. årligt. Eksisterende kunder bliver migreret til den nye type licensplan med start ved fornyelse af deres produkt.

Læs også:

Ung nigerianer bag international bølge af cyberang... Pludselig får begrebet ”Nigerian scam” en helt ny og langt mere aktuel klang. Væk er den Nigeriske prins der betler om penge, ind træder en hacker fra...
Nu bliver dit tv taget gidsel Det er efterhånden hverdag at en computer bliver låst af et stykke Ransomware som f.eks. Cryptolocker eller tilsvarende. Prisen for at få låst compute...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1792 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?