Ny smartphone i butikkerne i dag

Huawei sender ny smartphone på markedet og introducerer samtidig ny forretningsmodel for smartphones i Danmark

Huawei Honor 6

Da den nye smartphone, Honor 6, fra kinesiske Huawei i dag blev lanceret i danske butikker, var det uden en fanfare af dyre tv-kampagner og uden støtte fra high-end konceptbutikker.

Huawei har i stedet valgt at investere marketingspengene i at skabe en super-smartphone til en meget attraktiv pris. Honor 6 er den første model fra det nye brand, og med introduktionen af smartphonen bliver der samtidig indført en ny forretningsmodel.

Honor 6 sælges nemlig kun gennem e-handel, og ved at bruge denne model bliver forbrugerne placeret i kernen af forretningen, og dermed kan mange fordyrende led fjernes.

Den nye smartphone forventes at blive blandt de hurtigste på markedet. Den bliver udstyret med Cat6 4G-teknologien (der skulle være dobbelt så hurtig som almindelig 4G), et Kirin 920 chipsæt, en FHD-skærm på 5", 13 MP-kamera og Huaweis pantenterede SmartPower 2.0-teknologi, der gør, at den almindelige bruger kan benytte batteriet i mindst to dage uden at det skal genoplades.

Prisen holdes lav, denne nye smartphone kommer kun til at koste 2.499 kroner, og her på redaktionen glæder vi os til at teste den.

Læs også:

Nexus 5X – gammel vin på ny flaske Den er ventet i spænding – den nye Google-smartphone, og i dag lancerede LG den så for skandinaviske journalister i Stockholm, og der var ingen tvivl ...
Sonys nye Xperia E4 satser på at underholde bruger... Så er Sony klar med deres nye smartphone Xperia E4. Tankerne bag den nye smartphone er, at den skal være let bruge, skal have en stor skærm og stadig ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.