Ny Soundlink Mini II bluetooth højttaler fra Bose

Bose har lige send deres nye trådløse højttaler på gaden, og den har blandt andet fået en højttalertelefon, længere batterilevetid, flere forbindelsesmuligheder og stemmekommandoer

bose Mini II

Bose er ikke en hvem som helst, når det kommer til højttalere og headsets. Deres produkter hører til i den eksklusive ende af spektret, og normalt klarer de sig flot i test. Nu har de så sendt den nyeste version af deres SoundLink Mini højttaler på gaden.

Mini II har fået en indbygget højttaler, så du nu kan modtage opkald direkte på højttaleren og ikke skal til at fumle med mobilen, skulle den ringe, mens du streamer musik.

Alt, du skal gøre, er at trykke på en enkelt knap, og så har du opkald på medhør. Når samtalen er slut, så starter musikken automatisk igen.

Den har også fået mulighed for at flere enheder kan koble sig op mod den samtidig, så nu kan du for eksempel både have din smartphone og tablet koblet til og skifte mellem dem uden de store dikkedarer.

Mini II er også udstyret med stemmekommandoer, som skulle gøre det let at tilkoble nye enheder. Stemmekommandoerne skulle gør den proces simpel ved at guide dig igennem tilkoblingen.

Bose lover også, at Mini II ikke går på kompromis med kvaliteten. Den forgående i serien blev på grund af en fantastisk lydkvalitet til en af de meste berømte minihøjttalere i verden.

Batteriet er et litium-ion-batteri, der skulle holde i op til 10 timer, så det er muligt at have den med sig det meste af en dag.

Bose har også formået at holde størrelsen nede. Mini II er den mindste i Boses familie af bluetooth-højttalere. Den har en vægt på kun 668 gram og måler kun 5,1 x 18 x 5,8 cm, og så er den fremstillet i anodiseret aluminium.

Prisen er også meget attraktiv – kun 1.699 kroner er den vejledende pris.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?