Ny teknologi fra Dell sikrer deres pc’er endnu mere

Ny intelligent software og helt nyt BIOS-tjek skal sikre at Dells computere bliver holdt helt fri for malware og andre skadelige softwarebesøg

dell

For at sikre Dells computere maksimalt, har Dell lanceret to nye metoder der skal holde deres nye computer fri for skadelig software.

Den ene er er Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise, der gør brug af sikkerhedssoftware fra Cylance. Den gør brug af kunstig intelligens og maskinlæring til at bekæmpe og undgå trusler såsom advanced persistent threats og malware.

Samtidig har de løftet sløret for en ny post-opstart BIOS-verifikationsløsning, som sikrer, at computeren er fri for malware under opstartsprocessen.

Løsningen bliver integreret i Dells pc’er til virksomheder ved køb af Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise.

Det nye BIOS-tjek bruger et sikkert cloud-miljø til at sammenligne og teste lokale BIOS-billeder op mod Dells BIOS-lab. Ved at teste i et sikkert miljø uden for computeren sikres, at opstarten ikke kompromitteres af potentielle trusler på pc’en. Verifikationen hjælper til at styrke sikkerheden på hele enheden og hjælper it-ansvarlige, der vil beskytte maskinparken mod BIOS-angreb.

BIOS-verifikation introduceres først på Dells pc’er med 6. generation Intel-chipset, herunder den nye serie af Latitude-pc’er samt Precision-, OptiPlex-, XPS-pc’er og Venue Pro-tablets.

Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise er den eneste endpoint-sikkerhedsløsning der gør brug af Cylance-teknologi med kunstig intelligens til at beskytte mod advanced persistent threats og malware såsom zero day-angreb samt målrettede angreb, herunder spear fishing og ransomware. Test fra Cylance viser, at den nye løsning giver en væsentlig højere grad af beskyttelse sammenlignet med traditionelle antivirus-løsninger. Den stopper nemlig 99 procent af malware og advanced persistent threats mod de kun 50 procent, som traditionelle løsninger opfanger.

Endpoint Security Suite Enterprise forenkler sikkerheden og gør det nemmere at forebygger trusler:

  • Intet behov for signaturer: Den avancerede beskyttelse er baseret på kunstig intelligens og dynamiske matematiske modeller, som fjerner behovet for konstante signatur-opdateringer, fordi antallet af falske alarmer er minimalt.
  • Konsolideret styring og compliance: Endpoint Security Suite Enterprise gør det muligt for virksomheder at tilgå og styre alle komponenter i en enkel konsol med status- og complicance-rapporter. Løsningen overholder desuden branche-standarder som PCI DSS, HIPAA HITECH og Microsofts krav om antivirus- og antimalware-løsninger.
  • Proaktiv forebyggelse: Forebyggelse af malware reducerer omkostninger og tabt arbejdstid i forbindelse med rensning af drev, genopsætning af harddiske og geninstallering af systemer.
  • Udvidet ydeevne og sikkerhed: Endpoint Security Suite Enterprise bruger kun en brøkdel af systemressourcer som CPU eller hukommelse sammenlignet med traditionelle antivirus og malware-løsninger. Lokal overvågning uden behov for konstant cloud-forbindelse sikrer desuden, at medarbejdere kan arbejde hvor, og hvornår de vil.

Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise er tilgængelig fra i dag til Dell pc’er og som sikkerhedsløsning i heterogene it-miljøer.

Læs også:

40% flere sårbarheder i 2014 end i 2013 Det danske it-sikkerhedsfirma Secunia har kigget lidt tilbage på 2014 ret sikkerhedsmæssigt. Specielt har de kigget på de tre måneder i 2014, hvor vi ...
Kritisk fejl tvinger Apple til at udsende automati... Ifølge treatpost.com, har forskere hos Google fundet flere seriøse sårbarheder i Network Time Protocol (NTP), og fortæller at der er værktøjer offentl...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2012 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?