Ny transportabel usb-c skærm fra AOC

Den nye mobile skærm har en skærmstørrelse på 15,6”, er en IPS-skærm med FHS opløsning, og kommer med et smart cover, der beskytter skærmen og som kan bruges som holder

Hvis du er som de fleste computerbrugere, så mangler du konstant skærmplads, eller måske bare en ekstra skærm når du arbejder eller gamer. Nu kommer AOC så med deres nyeste transportable skærm der kører på usb-c-teknologi, og den har fået den mundrette navn I1601FWUX.

Skærmen I1601FWUX anvender usb-c både til at tilkoble strøm og computer.

Størrelsen på skærmen svarer til de mest almindelige laptops, og stativet gør at du kan sætte højden præcist til det der passer dig.

Skærmen er ikke særlig stor – med 15,6” og en tykkelse på kun  8,5 mm vil den ligge i de fleste laptop-tasker, og samtidig er vægten holdt på kun 800 gram, så det er ikke den store vægtforøgelse der kommer ned i tasken.

IPS-skærmen har en betragtningsvinkel på 160/160° så flere brugere på samme tid kan se med på skærmen.

Skærmen kommer også med AOCs Low Blue Light mode, som reducerer potentielt skadeligt blåt lys, forebygger træthed i øjnene og giver et behageligt brug hele dagen og natten, takket være 220 cd/m² lysstyrke.

I1601FWUX’s IPS skærm har en pixel responstid på 5 ms GtG, hvilket sikrer et flydende spil eller hurtigt bevægende actionscener uden hakken og skærmforstyrrelser. Det medfølgende cover beskytter skærmen, når den ikke benyttes og transporteres rundt. Når skærmen er i brug kan coveret bruges som stativ og skærmen kan placeres i holderen både horisontalt og vertikalt.

Med Auto-Pivot funktionen er det nemt at justere skærmens placering, og med aktivering af AOC i-Menu software tilpasses skrivebordet automatisk skærmens placering, når den blive roteret.

AOC I1601FWUX skærmen forventes at være tilgængelig i butikkerne fra maj 2018 til en vejledende salgspris på 1.699 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2156 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?