Ny version af BackBeat Pro fra Plantronics har markant opdateret funktionalitet

Plantronics lover at BackBeat Pro 2, deres nye over-the-ear headset, lover en forbedret lytteoplevelse og op til 24 times uafbrudt trådløs afspilning

BackBeat PRO2 BackBeat PRO2

Faktisk så har Plantronics sendt hele to forskellige version af det nye headset på gaden, BackBeat Pro 2 og BackBeat Pro 2 Special Edition.

BackBeat PRO 2 lader dig skabe dit helt eget rum, uanset hvor du befinder dig – blot med et tryk på en knap.

BackBeat PRO 2 er forsynet med on-demand aktiv støjreduktion (Active Noise Cancellation/ANC) som betyder, at brugeren kan minimere baggrundsstøj, når der er behov for det, og slå det fra igen for at høre beskeder, samtaler og følge med i, hvad der foregår omkring ham, uden at tage headsettet af.

Plantronics’ teknologier lover op til 24-timers uafbrudt lyttetid på en enkelt opladning, op til 21 dages standby-tid og op til seks måneders DeepSleep.

Bygget på arven fra det prisvindende BackBeat PRO, har BackBeat PRO 2 et strømlinet design med en størrelse, der er reduceret med 35 procent, og en vægt, der er reduceret med 15 procent i forhold til den tidligere model. Sammen med de nye ergonomiske ørekopper, der dækker øret bedre, en fleksibel ørekop-montering samt bøjle og bærestykke, der sikrer, at vægten bliver ligeligt fordelt på hovedet, lover BackBeat PRO 2’s design et behageligt fit selv ved mange timers brug.

 Øvrige features:

  • Smart Sensors, der automatisk pauser eller genoptager lyden, når du tager dit headset af og på
  • Multi-device Connectivity betyder, at du kan tilslutte op til to enheder samtidig og nemt skifte lyd mellem bl.a. din smartphone og tablet
  • Indbygget dual-mic-funktion gør det muligt at foretage mobilopkald fra headsettet
  • Rejsevenligt og foldbart design
  • Der medfølger en 3,5 mm ledning til brug sammen med bl.a. inflight-entertainment – og så du kan fortsætte med at høre musik, hvis du mod forventning alligevel skulle opleve at løbe tør for strøm.

Pris og tilgængelighed

BackBeat PRO 2 og BackBeat PRO 2 Special Edition er allerede tilgængelige hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på henholdsvis 1.895 kr. og 2.295 kr. inkl. moms.

Læs også:

Endnu et headset ligger som krave rundt om halsen Indrømmet – det ser faktisk ret elegant ud, det nye Flite-headset fra Philips. Designet i elegante kurver og med strategisk placeret guld, er det næst...
Elegant headset, fed pasform, super lyd En af veteranerne indenfor headsets og lyd, Plantronics, har netop sendt deres nye headset, BackBeat Sense, på gaden. Headsettet er udviklet for både ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1791 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?