Nye muligheder med Moto Z2 Play og Moto Mods

Moto Mods er en måde at give brugere af Moto Z-smartphones en måde at tilføre helt ny funktionalitet til deres smartphone, og nu er der nye mods på vej

Den nye generation af Moto Z2 Play er er designet i metal, som både giver et ret fikst udseende og som samtidig beskytter mobilen bedre end ellers. Displayet på 5,5” er i fuld HD SuperAMOLED, og vi bliver lovet en batterilevetid på op til 30 timer. Processoren er en 2,2 GHz octa-core processor og så skulle den kunne lade op til otte timers brugstid på kun 15 minutter.

Med en kombination af laser autofokus og Dual Pixel-autofokusteknologi i Moto Z2 Play, får du mulighed for at tage gode og skarpe billeder, selv i dårligt lys, og laser autofokus har en rækkevidde på op til 5 meter.

Vi bliver også lovet bedre selfies med et 5MP kamera med farvekorrigerende dual flash,  uanset om du tager de berømte selvmotiver om dagen eller natten.

Natdisplay-funktionen vil automatisk tilpasse din skærm til varmere toner om aftenen og reducere det blå lys, der kan forstyrre din søvn. Den nye funktion for øjeblikkelig respons i Moto Voice, giver dig nyttig information om eksempelvis vejret eller kalenderopdateringer, eller lader dig starte en applikation automatisk, uden at du skal røre ved eller åbne din telefon.

Fingeraftryksscanneren er forbedret – hvilket var nødvendigt skulle vi hilse og sige – og nu kan du så aktivere et-tryks navigation og hurtigt bladre gennem skærmene. Swipe til venstre for at gå tilbage, højre for at få adgang til nylig anvendte apps, tap for at komme hjem, og brug et langt tryk for at låse din telefon.

Moto Mods: Tag din smartphone skridtet videre

Moto Mods så dagens lys sidste år, og er en måde at give nye funktioner til din mobilved hjælp af ekstra moduler du kobler til mobilen, og nu er der nye funktioner på vej.

Moto GamePad giver dig mulighed for at forvandle din Moto Z til en håndholdt spillekonsol med et enkelt klik. Brug de to kontrolflader, D-pad’en og de fire actionknapper for en spiloplevelse, uanset hvor du befinder dig. Og med det indbyggede batteri på 1035 mAH, lever du længere end dine venner.

Ekstra højttalere

JBL SoundBoost 2 er en opgraderet stereohøjttaler med 10 timers indbygget  afspilsningstid. Den har en vandafvisende overflade, er det ikke er lidt smådryp eller stænk, der får musikken til at stoppe. Højtaleren, som er kompatibel med den nye JBL EQ app, fås i rød, blå eller sort og kommer i et førsteklassesdesign i et materiale og med forbedrede konturer, som føles bedre i din hånd.

Med Moto TurboPower Pack kan du tilføje en ekstra dags batteritid øjeblikkeligt, når strømmaksimering er en prioritet. Eller genoplad hurtigt din telefon (op til 15 W) på farten, når du har brug for ekstra strøm. Sæt din power pack i stikkontakten, hvis den løber tør og lad op til 50% af dens kapacitet på bare 20 minutter.

Tilgængelighed

Moto Z2 Play og de nye Moto Mods vil være tilgængelige i Europa, Mellemøsten og Afrika senere i år og vil blive offentliggjort ved lancering. Priserne kender vi desværre ikke endnu.

Moto GamePad Landscape

Læs også:

Smartphonekameraet har overtaget kameraets rolle Engang var man mobilsmart, hvis man ringede eller sms’ede i nærheden af andre. I dag er det normalt at snappe billeder over morgenmaden, på gaden elle...
TEST iPhone 8 Plus: Stærk mobil der næppe bliver p... Har du set den nye iPhone 8/8 Plus? Tja, hvis du har set iPhone 7/7 Plus (http://tech-test.dk/test-iphone-7-muligvis-aarets-bedste-smartphone/) så har...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1600 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?