Nyt til hjemmebaristaen

Danskerne hører til blandt dem i verden der drikker mest kaffe, og samtidig vil vi have forbundne enheder. Siemens har nu lanceret en hjemmebaristemaskine, der både skulle brygge god kaffe, og kunne styres fra din smartphone

Det er den nye EQ.9 s900 Home Connect der er sidste skud på stammen fra Siemens når det kommer til de mere avancerede kaffemaskiner til hjemmet.

EQ.9 s900 kan både styres fra din tablet eller smartphone, og den minder dig selv om, hvornår mælkebeholderen er ved at være tom, og hvornår det er tid til at gøre maskinen ren.

Fra appen kan du styre alt lige fra styrken af kaffen til mængden af mælken. Har du en favoritkombination, så kan du endda gemme den i din personlige profil på maskinen. Derved får du hurtigt din favoritkaffe, uden at skulle huske på, hvordan det lige var at indstillingerne nu skulle stå.

Espressomaskinen har to separate beholdere, der kan rumme hver sin slags kaffebønner, og begge rum har keramisk kværn, så de to typer kaffe aldrig blandes i formalingsprocessen.

Som alle espressomaskinerne i denne serie, så er der Siemens egen sensoFlow opvarmer, der giver en konstant og optimal vandtemperatur under brygningen. Det betyder at du aldrig behøver være nervøs for at brænde bønnerne, eller brygge på for kold vand.

Den har også funktionen aromeDouble Shot, der lover at sørge for en aromatisk kaffe uden bitter eftersmag, da den brygger i to omgange i stedet for at få to shot espresso fra en enkelt omgang formaling.

Det lyder herligt, og her på redaktionen er vi allerede begyndt at se frem til at få maskinen til test.

Prisen for dyret er dog heller ikke i den lave ende. Prismærket lander på 22.999 kroner (måske kan den findes på tilbud et eller andet stedd), men så har du også en super avanceret espressomaskine.

Læs også:

Det menneskelige forhold til kaffemaskinen Alle billeder i denne test er taget af vores husfotograf: Sally Megyessi www.sallymeg.dk Alle kaffedrikkere har været udsat for det. Industrikaffemas...
Prisbillig espressomaskine overrasker positivt Alle billeder i denne test er taget af vores husfotograf: Sally Megyessi www.sallymeg.dk Du får, hvad du betaler for. Sådan er det oftest. Men fra ...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?