Nyt trådløst headset fra B&O Play fokuserer på musikken

Beoplay H4 er sidste nye headset i serien af kvalitetsheadsets fra B&O Play, designeren er stadig danske Jakob Wagner

Beoplay H4 er en smuk og minimalistisk hovedtelefon i rene materialer som lammeskind, flettet tekstil og aluminium. Designet har visuelle referencer til B&O PLAYs designarv, og lyden er den anerkendte Bang & Olufsen Signature Sound, som giver en autentisk, ren og kraftfuld musikoplevelse.

Beoplay H4 har tydelige rødder i B&O PLAYs designarv og er designet med det klare mål at definere en ny arketype for musikelskere med sans for ikonisk enkelhed. De rene linjer, det minimalistiske udtryk med få visuelle elementer og det konsekvente fokus på det absolut vigtigste, gør Beoplay H4 til noget helt særligt.

Beoplay H4 leveres med ørepuder og hovedbøjle beklædt med blødt lammeskind. På indersiden af ørepuderne sidder der hukommelsesskum, som tilpasser sig ørets form og kurver, så ørepuderne altid sidder godt og tæt.

Ørepuderne isolerer mod støj udefra (passiv støjisolering), så du kan koncentrere dig om musikken, og så den ikke kan høres af omgivelserne.

Skiverne på ørekopperne er fremstillet af aluminium, der er stemplet, poleret og anodiseret, mens logoet på pladen er lasergraveret i en matchende farve. Kablet til hovedtelefonerne er beklædt med flettet tekstil og er – som en smart detalje – synligt ved overgangen mellem ørekop og hovedbøjle. Gliderne er lavet af rustfrit, børstet PVD-coatet stål, hvilket giver dem et både slankt og robust design.

Enkel brugerflade

Beoplay H4 leveres med en simpel og intuitiv brugerflade med tre knapper, et mikro-USB-stik og et 3,5-mmjackstik, der diskret integreres i det robuste, men samtidig meget fine materiale, der udgør hovedtelefonernes hus. Brugerfladen er designet til at være så brugervenlig og enkel som overhovedet muligt. Tryk på midterknappen for at besvare/afslutte opkald og starte eller sætte afspilningen på pause, tryk på den øverste eller nederste knap for at regulere lydstyrken og for at springe over numre, og tryk samtidigt på den øverste og nederste knap for at parre hovedtelefonerne via Bluetooth.

Beoplay H4 kan afspille musik trådløst i helt op til 19 timer på blot 2,5 timers opladning. Hvis Beoplay H4 løber tør for strøm, skal du bare tilslutte det medfølgende mini-jackkabel for at fortsætte med at høre musik.

Beoplay H4 er kompatibel med Beoplay App til Android, iPhone og Apple Watch, der giver dig en række muligheder for at tilpasse lyden til din personlige smag:

  • Bang & Olufsens lydingeniører har udviklet fire forskellige lydprofiler specifikt til Beoplay H4: Commute, Clear, Workout og Podcast.
  • Med den intuitive B&O PLAY ToneTouch kan brugerne selv justere tone og lydbillede. Brugerfladen gør det muligt for brugerne at afprøve forskellige lydindstillinger og finde den, der passer bedst til situationen. Når lyden er færdigindstillet, gemmer Beoplay H4 indstillingen, indtil lyden indstilles igen.
  • Når appen er forbundet med Beoplay H4, er det let at overvåge hovedtelefonernes batteristatus.
  • Brugerne kan styre musikken (play, pause, frem, tilbage), og de kan tilpasse den enkelte hovedtelefon i appen ved at give den en specifik farve og et specifikt navn.
  • Ved at forbinde Beoplay H4 med Beoplay App kan brugerne også modtage softwareopdateringer over internettet.

Beoplay H4 lanceres i Charcoal Grey og fås til en vejledende udsalgspris på 2.299 kroner. Der medfølger et opladerkabel og et audiokabel.

Læs også:

Nye AirPods fra Apple får stemmestyring, og senere... Det er onlinemediet Bloomberg der kan fortælle, at planerne for næste generation af AirPods skulle give dem bedre trådløs forbindelse og muligheden fo...
IFA 2018: Harman Kardon satser benhårdt på Google ... I går holdt Harman Kardon/JBL så deres IFA-pressemøde, og ikke overraskende så annoncerede de en række nye headsets og et par højttalere som dukker op...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2012 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?