Oculus Rift udkommer i starten af 2016

Kickstarter virtual reality-brillerne udkommer omkring samme tid som Sonys VR-briller

oculus rift Oculus Rift Development Version

Oculus Rift blev til virkelighed gennem en indsamlingskampagne på Kickstarter. Nu fortæller Oculus drypvis om deres virtual reality-briller på deres blog, hvor det også fremgår, at Rift udkommer i første kvartal 2016.

Rift udkommer omkring samme tid som Sonys Project Morpheus, første halvår af 2016, mens Steam og HTCs VR-briller, Vive, udkommer i slutningen af dette år. Konkurrencen for Kickstarter-projektets udgivelse på spilmarkedet bliver dermed intens, hvor Rift ser ud til at være underdog, eftersom Oculus er oppe imod store marketingsbudgetter.

Oculus fortæller på deres blog, at Rift er blevet til gennem konstant dialog med gamere, og firmaet ser selv virtual reality som det næste evolutionære skridt inden for spil og film. I de kommende uger vil firmaet afsløre specs og andre detaljer omkring Rfit på deres blog, mens det hintes, at VR-brillerne vil være tilgængelige på spilmessen, E3, i juni.

Læs også:

Nyt udstyr til gameren fra Logitech, et mekanisk t... Det er nogle ret spændende nye produkter til gameren som Logitech lige har sendt på gaden. G603 Lightspeed Wireless Gaming Mouse er næste generation a...
SteelSeries lancerer gaming-tastaturet Apex 150 SteelSeries har lige fortalt at de har et nyt gaming-tastatur, APEX 150, som giver spillerne solidt design og avancerede funktioner til en overkommeli...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?