OnePlus 5 nu i blødt guld

Den kinesiske smartphone OnePlus 5

Når OnePlus 5 nu siger de lancerer deres nyeste smartphone i blødt guld, så er det naturligvis farven “Soft Gold” jeg hentyder til – hvilket også er, hvad der står i pressemeddelelsen.

OnePlus 5 er i øjeblikket på testbænken her hos Tech-Test, og vi glæder os til at vise resultaterne, men indrømmet – det er den sorte mobil vi tester ikke den nye elegante Soft Gold-version.

Men samtidig har designerne bag OnePlus 5 også arbejdet mere på deres sandblæsningsteknik, så finish på designet på OnePlus 5 Soft Gold er 30% finere end tidligere guld-mobiler.

Hvis du ikke er til det gule pling, så kan du snart også erhverve dig OnePlus 5 i Slate Grey, præcist hvornår ved vi dog ikke. Men den gule-mobil kan du allerede nu købe.

Det hører lige med til historien at OnePlus 5 Soft Gold kun fås i 64 GB-version og at den koster 3.799 kroner, mens den grå mobil også kommer i en 128 GB-version. Her kender vi dog ikke pris eller hvornår den bliver sat til salg. men da OnePlus 5 koster 4.299 kroner i standardfarven (med 128 GB), så vil jeg gætte på, at Slate Grey kommer til at ligge på samme niveau.

Og du kan læse mere om OnePlus 5 her.

Læs også:

To super-smartphones i kamp, og vinderen er … En af de allermest omtalte smartphones er nok Samsung Galaxy S6 Edge, og den nyeste smartphone på markedet, der ligger i samme segment, er Huawei P8. ...
Augmented reality til din smartphone Kan du huske Google Cardboard? De 3D-briller som Google fremstillede en pap-version af, og som ikke kostede ret meget. Det var en rigtig spændende må...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?