OnePlus 5 nu i blødt guld

Den kinesiske smartphone OnePlus 5

Når OnePlus 5 nu siger de lancerer deres nyeste smartphone i blødt guld, så er det naturligvis farven “Soft Gold” jeg hentyder til – hvilket også er, hvad der står i pressemeddelelsen.

OnePlus 5 er i øjeblikket på testbænken her hos Tech-Test, og vi glæder os til at vise resultaterne, men indrømmet – det er den sorte mobil vi tester ikke den nye elegante Soft Gold-version.

Men samtidig har designerne bag OnePlus 5 også arbejdet mere på deres sandblæsningsteknik, så finish på designet på OnePlus 5 Soft Gold er 30% finere end tidligere guld-mobiler.

Hvis du ikke er til det gule pling, så kan du snart også erhverve dig OnePlus 5 i Slate Grey, præcist hvornår ved vi dog ikke. Men den gule-mobil kan du allerede nu købe.

Det hører lige med til historien at OnePlus 5 Soft Gold kun fås i 64 GB-version og at den koster 3.799 kroner, mens den grå mobil også kommer i en 128 GB-version. Her kender vi dog ikke pris eller hvornår den bliver sat til salg. men da OnePlus 5 koster 4.299 kroner i standardfarven (med 128 GB), så vil jeg gætte på, at Slate Grey kommer til at ligge på samme niveau.

Og du kan læse mere om OnePlus 5 her.

Læs også:

Unboxing: OnePlus 5T OnePlus 5T har alle muligheder for at blive mobilen der slår alle andre af pinden. Det siger rygterne altså. Jeg har fået lov til at teste mobilen, o...
Danskerne elsker mobilkameraet Bevæbnet med vores smartphones fotograferer vi mere end nogensinde før. Mere end ni ud af ti danskere har inden for den sidste måned haft mobilkamerae...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1644 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?