Overvåg dit hus selvom du ikke har WiFi-forbindelse

Vil du gerne overvåge dit hus, men rækker dit WiFi ikke udenfor hoveddøren, så er der hjælp at hente med det nye 4G overvågningskamera fra Panasonic

Nubo

Panasonic har lige lanceret en ny overvågningsplatform, der består af et mobilt overvågningskamera, en brugervenlig app og sikker dataopbevaring i skyen. Systemet hedder Nubo og skulle være verdens første 4G overvågningskamera, der giver brugeren mulighed for at overvåge hus og ejendele, helt uden en WiFi-forbindelse.

Traditionelt har det været sådan, at valget har stået mellem et WiFi-system eller en dyr professionel overvågningsløsning. De har hver især haft deres udfordringer med mobilitet, forbindelseskvalitet, pris eller sikkerhed.

Panasonics løsning, Nubo, er baseret på den nye 4G-forbindelse og tilsluttes via en integreret trådløs radio. Løsningen give samtidig mulighed for at skræddersy advarsler og alarmer efter behov, og en af de spændende muligheder er at kommunikere gennem kameraet når der udløses en alarm.

Om det så betyder, at en eventuel tyv bliver bange og siger undskyld vides endnu ikke.

Nubo er designet til både indendørs og udendørs brug og kan tåle al slags vejr. Vi har endnu ikke fået oplyst pris på systemet.

Læs også:

Flere gadgets overvåger vores børn Indrømmet - jeg har mange gadgets i mit hjem, og en del af dem nyder min datter godt af i hverdagen. Udover ting som iPad, så er det også sådan nog...
Let og elegant hjemmeovervågning Det er ikke første gang vi kigger på hjemmeovervågningssystemer her på redaktionen, og vi har set både de gode og de mindre gode. Y-Cam EVO hører klar...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1791 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?