Overvågning fra Logitech

Nu vil Logitech have en bid af det store marked der er til hjemmeovervågning. Derfor har de lige sendt deres nye hjemmeovervågningskamera, Circle, på gaden

Logitech Circle Logitech Circle

Circle er et såkaldt ’smart sikkerhedskamera’ til hjemmet, og sammen med den medfølgende app, skulle det gøre det lettere at overvåge hjemmet når du ikke er hjemme.

Blandt andet kan du, fra app’en, streame 1.080p HD-video, både i dagslys og om natten, da kameraet har nattesyn. Du kan også føre tovejssamtaler over nettet, skulle du have lyst til at snakke med de gæster der måtte være i dit hus.

Logitech har også udstyret Circle med Scene Intuition, en teknologi de filtrerer videooptagelserne, så du primært ser det der har mest betydning i hjemmet. Kameraet lærer dit hjemmelivsmønster og filtrerer optagelserne til kun at sende advarsler ved interessant aktivitet, og fjerner dermed unødige optagelser når du vil kigge dem igennem.

Funktionen Day Briefs giver et autogenereret videoresumé på 30 sekunder, som viser højdepunkterne fra den pågældende dag.

Det er også muligt at slå en slags geofencing til, så du kun får underretninger når du ikke er hjemme, hvilket er en klar fordel, for hvem pokker vil have at vide, at der er bevægelse i stuen, når du selv trisser rundt derinde.

Kameraet er lille og kan flyttes rundt, så du ikke er begrænset til kun at bruge det i et og samme rum.

Kameraet er genopladeligt, og når det kræver strøm, så skal du blot flytte det over på den medfølgende magnetiske opladningsring.

På en fuld opladning kan kameraet streame kontinuert i op til tre timer, og i strømbesparende tilstand kører kameraet i op til 12 timer.

Kameraet kan købes til en pris på 1.699 kroner.

Læs også:

G610 Orion Red eller Skeltr? Hvilket spiltastatur ... Efterårets spilsæson er i fuld gang, og de nyeste skydespil, rollespil og arenaspil er på gaden. Tiden er måske inde til at få opgraderet gaming-udsty...
TEST: Logitech G502 Hero vs SteelSeries Rival 600 Efterårets spilsæson er i fuld gang, og i kølvandet på de nyeste spiludgivelser kommer hardware, der skal øge din performance. Gaming-mus har det over...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2004 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?