Pc-ejere må vente endnu længere på GTA V

Grand Theft Auto V bliver udskudt for tredje gang til PC. Forsinkelsen skyldes forbedringer og features ifølge Rockstar

GTA V

Pc-versionen af Grand Theft Auto V skulle oprindeligt udkomme sammen med konsolversionerne sidste år. Så blev den udskudt til 27. januar og derefter til den 24. marts. Nu annoncerer Rockstar, at pc-versionen udkommer den 14. april.

MCV har fanget nyheden om forsinkelsen, og citerer Rockstars undskyldning overfor pc-ejere, der endnu en gang må opleve en udskydelse, men beslutningen skyldes, at spilstudiet vil sikre en høj kvalitet. PC-versionen er mere tekniske krævende og flottere end konsolversionerne, hvorfor det tager ekstra tid for at sikre udnyttelsen af de nutidige hardwarespecifikationer.

Ydermere fortæller Rockstar, at man ønsker at få onlinedelen til at fungere ordentligt fra dag et. RockStar tilbyder alle, der har forudbestilt GTA V til PC en kompensation på $200.000 – til brug i spillet.

Vi fornemmer, at Rockstar har lært af de erfaringer som Sony, Microsoft og Ubisoft har gjort sig i de seneste måneder, hvor online multiplayerfunktionerne langt fra har fungeret optimalt – med dertilhørende shitstorm fra forbrugerne.

Læs også:

E3: Electronic Arts lover nytænkning i FIFA 16 lectronic Arts fortæller i en pressemeddelelse, hvorfor FIFA-fans bør glæde sig til den 24. september, hvor FIFA 16 udkommer. Der vil være balance mel...
Ny Battlefield Hardline appetitvækker Battlefield Hardline udkommer om en uge. I den forbindelse har Gamespot fået fingrene i lanceringstraileren til EAs episke skydespil, der fokuserer på...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?