Plantronic sender to nye avancerede headsets på gaden

På årets IFA-messe blev de to nye headsets, Voyager Focus UC og BackBeat SENSE lanceret, og nu er de landet i Danmark

Plantronics

De to headsets retter sig mod to forskellige segmenter, men indeholder begge en lang række teknologiske nyheder, der gør dem meget interessante.

BackBeat SENSE har indbyggede sensorer, der automatisk sætter musikken på pause, når headsettet bliver taget af, og dermed er det med til at spare på strømmen. Samtidig starter musikken automatisk igen, når headsettet bliver taget på igen. BackBeat SENSE er også udstyret med det Plantronics kalder for intelligent parring, hvilket gør det nemt og hurtigt at tilslutte headsettet til forskellige enheder, og så kan det tilsluttes to enheder på samme tid.

Plantronics har samlet alle kontrolknapperne i en ørekop, og dermed bliver headsettet langt lettere og mere intuitivt at bruge. Plantronics har også fået et boost, og kan levere musik fra film eller streaming i op til 18 timer på en enkelt opladning.

Plantronics har gjort en del ud af design og komfort. For eksempel vejer BackBeat SENSE ikke mere end 140g, og designet skulle sikre, at hovedbøjlen passer til 99 procent af alle hovedstørrelser. Ørepuderne er udformet i memory-skum, så de former sig efter brugerens øre og dermed forbedrer de lydoplevelsen.

BackBeat SENSE er rettet mod de private brugere, der ønsker et komfortabelt headset med en kvalitetslyd.

Pris

BackBeat SENSE kommer i to forskellige farver – Black/Espresse og White/Tan. Prisen er på 1.499 kroner.

backbeat sense

Professionelt headset

Det er ikke kun de private Plantronics rettet skytset mod. Deres nye flagskib, Voyager Focus UC, er et trådløst Bluetooth UC stereoheadset med aktiv støjreducering, der nedsætter baggrundsstøjen og forstyrrelser.

Aktiv støjregulering fungerer ved at nogle af headsettets mikrofoner lytter til omgivelserne, analyserer lyden og skaber en lyd i modfase for derved at eliminere omgivelsernes lyd.

Voyager Focus UC er udviklet til professionelt brug, åbne kontorlandskaber og andre støjende miljøer. Headsettet er udstyret med Smart Sensor-teknologi, voice alert, wideband audio og hi-fi stereolyd.

Som et professionelt headset fungerer det med såvel bordtelefoner, bærbare pc’er, mobiltelefoner, tablets og smartwatches. Som med BackBeat SENSE er headsettets ørepuder udformet i memory-skum for at øge komforten.

Pris

Voyager Focus UC kan købes til en pris på 2.200 kroner eks. moms.

Voyager focus uc

Læs også:

Mener du, at lydkvaliteten er altafgørende? Så kan... Prisen er ikke altid afgørende. Som vores 3-i-1-test afslører, kan det billigste headset faktisk konkurrere med de dyre. Men hvor prisen kan hjælpe på...
Nyt støjreducerende headset fra Bose Bose har lige lanceret deres QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner. De har et helt nyt design, der kombinerer bedre støjreduktion o...

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?