Powerline overvågningskamera fungerer i mørke

D-Links nye overvågningskamera fungerer uden kabler, selv når der ikke er trådløs dækning

DCS 6045 LKT

Videoovervågning af hus eller lejlighed fungerer ikke altid optimalt, hvis kameraet skal forbindes trådløst. Det kræver nemlig, at det står tæt nok på routeren til at det trådløse signal kan nå. Det nye trådløse overvågningskamera, DCS 6045LKT, kan dog løfte opgaven selv når der ikke er trådløs dækning.

El-nettet til hjælp

Kameraet fra D-Link bruger nemlig den såkaldte Powerline-teknologi til at skabe forbindelse mellem kamera og router. Powerline bruger det eksisterende el-net til datatrafik, så hvor der er adgang til en stikkontakt, er det også muligt at få dækning. Samtidig leveres overvågningskameraet med D-Links cloud-teknologi, 'mydlink', der gør, at du kan få adgang til kameraet via pc, smartphone eller tablet, uanset hvor du måtte befinde dig.

DCS 6045LKT, der også bærer navnet HD Day/Night Camera Kit Cloud, har et indbygget ICR-filter, der blokerer infrarødt lys for at øge billedkvaliteten om dagen. Mens det om natten bruger en IR LED-diode med op til seks meters rækkevidde, så kameraet kan overvåge områder, der ligger henlagt i totalt mørke.

Det er værd at bemærke, at Powerline-teknologien fungerer perfekt langt de fleste steder, men hvis de to enheder, der skal snakke sammen, ikke er på samme el-gruppe, kan der godt være problemer med at få kommunikationen til at fungere. Her på Tech-Test.dk glæder vi os til at teste kameraet, så vi kan se, hvor godt Powerline er integreret i kameraet.

Læs også:

TEST af Nest: Hjemmeovervågning der snakker sammen... Tidligere på året lancerede det lille Google startup-firma, Nest, deres produkter (eller nogle få af dem) i Danmark. Jeg har kigget på produkterne, to...
Højtydende routere prioriterer brugervenlighed, me... Det er to routere fra D-Link, AC3200 Ultra Wi-Fi Router (DIR-890L/R) og EXO AC1750 (DIR869), og en fra Linksys, EA6900 AC1900 Dual-Band Smart Wi-Fi wi...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1603 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.