Prisbillig gaming-mus med masser af funktioner fra SteelSeries

Rival 100 er den nye optiske gaming-mus fra SteelSeries, der har superskarp reaktionstid og masser af spændende funktioner, på trods af en meget lav pris

rival 100

“Vi besluttede tidligt, at vi ikke ville gå på kompromis med Rival 100. Vores mål var at udvikle en spilmus, der både havde bedre ydeevne og flere funktioner end nogen anden mus i samme prisklasse,” udtaler Dan Sønderskov, Nordic Marketing Manager for SteelSeries. ”Vi er sikre på, at dette er musen, som spillerne vil have.”

Rival 100 har en helt ny type sensor, der skulle levere en helt unik ydelse. Ifølge SteelSeries skulle den blandt andet give en overlegen sporingsnøjagtighed, som de selv kalder for en ægte en til en-sporingsnøjagtighed.

Den skulle også levere en optimal løfteafstand og kontakter der har en holdbarhed på 30 millioner klik.

Designet er til højre hånd, og musen har seks knapper som er placeret så de er komfortable at bruge i alle håndstillinger. Overfladen er blød og behagelig, og sidegrebene leverer håndfast struktur.

Rival 100 kommer med indbygget Prism RGB-belysning, som brugeren selv kan indstille. SteelSeries har også udstyret musen med GameSense som betyder, at spilhandlinger kan styres i realtid.

Brugerne kan selv tilknytte funktioner til musens seks knapper, justere den optiske sensors følsomhed, så den passer til alle spillestile og –hastigheder, og oprette personlige indstillinger for alt fra acceleration/deceleration til CPI.

Musen er på gaden nu til en pris på 299 kroner, og du kan læse mere om musen her.

Læs også:

Musen der gør dit spil mere personligt Hvad er specielt ved en MMO-mus? Knapper, masser af knapper. Du kan programmere hver eneste af dem til at udføre en særlig handling i dine MMOer. Hard...
3 spændende nyheder fra Logitech Et skrivebordstastatur, der er designet til brug af op til tre enheder, uanset computerplatform. Det er hvad Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1714 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?