Så blev Philips Hue lige smartere

Gennem en større opdatering af deres Philips Hue app til iOS og Android, bliver den smarte belysning til hjemmet gjort endnu smartere

Den hollandske elektronikproducent lover, at deres kunder vil få nye funktioner og forbedringer til eksisterende funktioner i Philips Hue app’en. Blandt andet lover de, at det bliver lettere at personalisere og kontrollere Philips Hue lyssystemet til hjemmet.

Så hvad er det lige du får i den nye Philips Hue app? Jo der kommer en helt ny grænseflade med genveje så du kan tilpasse Philips Hue-lysene med ganske få tap. F.eks. kan du ved at trykke og holde nede på et værelse, ændre farven eller indstille dine fire sidste brugte scener.

Hvis du har Philips Hue med farver i lyskilderne, så kan du nu bruge en nye farvevælger, og på den måde let sætte præcis det lys du gerne vil have. Samtidig lader app’en dig let gruppere og opdele lys i rummet, og let vælge den farvegradient du gerne vil have.

Hvad jeg synes er langt mere spændende er, at app’en også har 30 nye scener du kan vælge imellem, så om du foretrækker solnedgangen i Honolulu eller en aften i Londons Soho-distrikt, så kan du finde dem direkte i app’en.

Du kan også få app’en til at udtrække farverne fra dine favoritbilleder, og lade lyset inspireres af dem – det er da lidt fedt.

Du kan læse mere om alle opdateringerne til Philips Hue app’en her.

Læs også:

Ny version af Lightroom til iOS Så har Adobe sendt en opdatering af Lightroom mobile på gaden. Version 1.3 er gjort tilgængelig i App Store, og dermed har Adobe luset en del fejl ud ...
Lightroom Mobile klar til Android Lightroom mobile er baseret på effektiv cloud-synkronisering og supplerer desktopversionen af Lightroom 5, der giver professionelle og hobbyfotografer...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1748 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?