Så er der endnu en buet skærm fra Philips – denne gang på 32”

Den store skærm hører til i E-linjen af skærme til hjemmebrugere og er i fuld HD med Ultra Wide-Color-teknologien

Ok – 32” er altså en ordentlig moppedreng af en skærm, så mon ikke selv den mest kræsen gamer vil have nok plads nu? 328E8QJAB5, som skærmen fra MMD, der står bag Philipsskærmene, har valt at kalde den omslutter faktisk brugerens synsfelt, så oplevelsen af at være ’i miljøet’ må være enorm.

MMD skriver selv, at skærmens størrelse og kurvede form skulle hjælpe på koncentrationsevnen og skabe et bedre fokus på de hurtige opgaver. Det oversætter vi så til ”performe bedre i spil”.

Den nyeste skærm er designet til at give brugerne god visningskvalitet til en række af aktiviteter – alt fra rutineopgaver, såsom at maile venner eller tjekke de sociale medier, til aktiviteter hvor visningskvaliteten gør en stor forskel, for eksempel når man ser favoritserien på nettet, eller redigerer videoer inden man poster dem online.

Med fuld HD opløsning på 1.920 x 1.080 pixels, 16:9 format og avanceret vertical alignment (VA) teknologi, lover MMD, at brugerne kan nyde skarpe billeder under enhver aktivitet. Den seneste Ultra Wide-Color teknologi gør det muligt for den 32-tommer store skærm at tilbyde en bred farveskala på 103% på NTSC-skalaen og 126% sRGB (CIE 1931), hvilket gør kvaliteten, farvepræcisionen og reproduktionen endnu bedre og skaber en endnu mere virkelighedsnær visningsoplevelse.

Med Adaptive Sync-teknologien, er skærmen sat op til at håndtere hurtige bevægelser og giver en jævn visning uden hakken, forvridninger eller slør ved hurtige bevægelse.

Ligesom andre modeller i E-line serien, har 328E8QJAB5 imponerende features og et imponerende udvalg af teknologier, der kan fine-tunes til forskellige opgaver. SmartContrast analyserer indholdet på skærmen og justerer automatisk farver og lysintensiteten for at forbedre visningsoplevelsen. Når der spilles spil, vil de fleste brugere sætte pris på SmartImage Game mode, der med et udvalg af indstillinger kan optimere mørke temaer, responstider og fremhævning. Den indbyggede flicker-free teknologi er udviklet for at minimere potentiel øjenirritation, med en løsning der regulerer lysstyrken og reducerer flimmer for en mere behagelig visning.

Herudover har skærmen to integrerede stereohøjtalere til lydgengivelse.

Den nye Philips 328E8QJAB5 E-line skærm, har en vejledende salgspris på 2.449 kroner, og er tilgængelig i butikkerne fra slutningen af maj 2017.

Læs også:

Panoramaudsigt på din computerskærm MMD, firmaet bag Philips-monitors, sender nu en ny kæmpeskærm på markedet. Den er en del af serien med Philips UltraWide-computerskærme, og hedder Phi...
Kæmpe skærme med høj opløsning fra AOC Skærmen til din computer vokser hele tiden, og 32” er ved at være den nye størrelse for computerskærmen. Men samtidig er der sket meget med opløsninge...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2046 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?