Så skal hjemmet automatiseres

IoT er det store buzz-ord, og alle enheder bliver forbundet til nettet. Lars er gået i gang med at finde ud af, om de rent faktisk også kan arbejde sammen

At forbinde enheder til nettet er det helt store, og der findes snart ikke en enhed der ikke på den ene eller anden måde er koblet op til nettet.

Personligt har jeg masser af dimser der er koblet op til nettet, men de fleste af dem kræver hver i sær sin helt egen app, og der er reelt ingen mulighed for at få dem til at snakke sammen, eller på nogen måde indgå i samme økosystem.

Jeg er nu gået i gang med at sætte en række nye IoT-enheder op,  som du kan se i videoen herunder, og mit mål er at få dem til at arbejde sammen. I første omgang i Apple HomeKit miljøet, men jeg håber at finde andre måder at koble dem sammen på også.

Jeg håber at du vil følge med her på min lille blog, hvor disse indlæg primært vil blive videoindslag – men jeg lover også at skrive nogle af mine tanker og erfaringer ned her på Tekno-tanker.

Ideer og kommentarer er meget velkomne, du kan bare smide dem her i kommentarsporet, eller skrive til mig på redaktion@tech-test.dk

Læs også:

TEST af F-Secure Sense: Beskyttelse af forbundne e... Jeg hører til typen der har hjemmet fyldt op af enheder der har en forbindelse til internettet, og jeg er faktisk bekymret over alle de adgangsveje so...
Nye smart lighting løsninger fra Philips Hue De fire nyheder; Razer, verdens førende gamingbrand, bliver første partner til Hue Entertainment, appen Hue Sync ser dagens lys til foråret, den velke...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1640 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?