Sådan bliver din smartphone til en laptop

Et Indiegogo-projekt forvandler din smartphone til din laptop. Projektet er så populært, at det har nået 147% af sit finansieringsmål på blot fire dage

Vi ved det godt alle samme – vores smartphone har virkelig mange kræfter. Faktisk langt flere end vi nogensinde kommer til at bruge, når vi ’bare’ benytter den som en smartphone.

Men det har Miraxess gjort noget ved – eller det er de i gang med. På CES i år og senere på MWC i Barcelona, lancerede deres Mirabook, en udvidelse der forvandler din smartphone til en laptop. Projektet er nu gået på Indiegogo, og har på under fire dage opnået 147% af, hvad de havde forventet – hvilket så kun var beskedne 70.000 dollars – men stadig.

Mirabook har en fuld HD-skærm, et tastatur og en trackpad samt et kraftigt batteri. Alt den mangler er din smartphone, og så har du en laptop. Alt du skal gøre, er at koble din smartphone til Mirabook via et usb-c-kabel, og så er du klar.

Den er bygget, og optimeret til, Samsung Galaxy S8, men fordi den bruger Slimport over usb-c, få fungerer den også sammen med mærker som LG, Asus, Microsoft, HP og HTC. Miraexess er i gang med at udvikle en DisplayLink-adapter så den kan bruges med andre smartphones også.

Læs mere om Mirabook her.

Læs også:

En flot opgradering fra Samsung Det er altid noget af en smagssag når det kommer til design af gadgets. Det gælder endnu mere, når det kommer til Samsungs edge-smartphones, hvor skær...
Latitude 7285 – Dells nye hybrid laptop med lednin... Det var på årets Dell EMC World i Las Vegas, at Jeremy Burton, Executive VP hos Dell EMC, fremviste deres Latitude 7285, en længe ventet hybrid, der n...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2046 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?