Sæson for nye headsets

Forår og starten på sommeren er også en periode, hvor vi ser masser af nye spændende headsets dukke op på markedet, både fra kendte og mindre kendte headsetsfabrikanter

Bose headsets

Bose er langt fra ukendt indenfor headsets, og de har lige lanceret ikke mindre end fire forskellige headset, QuietComfort 35, QuietControl 30, SoundSport og SoundSport Pulse. De to første er beregnet til lydentusiasten der ønsker den bedst mulige komfort og bedst mulige lyd, mens de to sidste er rettet mod folk der lytter til musik under træning.

QuietComfort 35 er et aroud-ear headset mens QuietControl 30 er et in-ear headset, begge trådløse og begge støjreducerende så forstyrrelser udefra minimeres.

QuietComfort 35, også kaldet for QC35, giver dig som noget nyt, mulighed for selv at bestemme præcist hvor meget du ønsker at reducere den udefrakommende støj.

Headsettet er nemlig udstyret med mikrofoner både i og udenpå ørekoppen, så alt støj udefra opfanges og sendes til to chips, en til hvert øre, der meget præcist udregner et udlignende signal på næsten ingen tid.

Det gør at du stort set kan lukke alt støj ude, og nyde din helt egen private verden af musik.

QuiteComfort 35

I QC35 er der også en equalizer der er lydstyrkeoptimeret til alle musikgenrer, og den skulle for alvor komme til sin ret, når støjreduceringen er slået til.

QuiteControl 30

QuietControl 30 er udstyret med nogle meget små ørepropper, som har integreret hele seks mikrofoner, og også her har du mulighed for selv at bestemme, hvor meget støj du ønsker at lukke ude.

Samtidig gør QC30 brug af en ny equalizer, der er specieludviklet med hensyn til størrelse og design, så alle nuancer i musikken bliver fremhævet.

QC30 har en batterilevetid på 10 timer, og Boses egenudviklede ørepropper, StayHear+, lover at de eliminerer trykket og ømheden, som traditionelle ørepropper ellers er berygtet for at forårsage.

Nu til sport

De to nye sportsheadset fra Bose, SoundSport og SoundSport Plus, har begge en sportsudgave af StayHear+ ørepropperne, så de sidder komfortabelt selv under længere tids træning. De har begge en blød og fleksibel silikone der med sin paraplyform, skulle virke som en blid forsegling i øret. En udvidet vinge sikrer samtidig pasformen.

Begge headsets er både sved- og vandresistente, og begge er kompatible med Runkeeper, Endomondo og andre fitness apps.

Som navnet antyder, har SoundSport Pluse indbygget en pulsmåler, og kan give dig et overblik over, hvordan pulsen er under træning.

SoundSport har en batterilevetid på seks timer, mens SoundSport Pluse klarer fem timer på en fuld opladning.

SoundSport

SoundSport

SoundSport Pulse

SoundSport Pulse

Alle headsets kan forudbestilles på Bose.dk:

QC35 hovedtelefonerne kan forudbestilles nu til en pris på kr. 3.149, mens QC30 hovedtelefonerne er i handlen fra starten af september for kr. 2.599.

 

SoundSport hovedtelefonerne kan forudbestilles nu for kr. 1.549, og SoundSport Pulse er i handlen fra starten af september 2016 for kr. 1.999.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2748 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart