Samarbejde giver gaming-hardware en lys fremtid

To store hardwareproducenter inden for gaming har slået sig sammen for at skabe fokus på lysoplevelser i spil

Roccat og Alienware

Roccat og Alienware annoncerer, at de indgår et samarbejde. I en fælles pressemeddelelse fortæller hardwareproducenterne, at samarbejdet er et naturligt skridt, eftersom begge har fokus på hardware og lys.

Roccat er kendte for at levere spilmus og tastaturer, hvor lyset er i centrum. Roccat-mus har varierende led-lys på museryggen, og en række tastaturer fra den tyske producent kan via Roccat TalkFX-softwaren ændre lyset i tasterne, så det passer til begivenheder i spillet.

Alienware er berømte for deres AlienFX lyssystem, der bruges i Alienware-spilcomputere. AlienFX giver gamere mulighed for at have differentieret lys i eksempelvis tastaturet.

Samarbejdet betyder, at Roccat i fremtiden vil have AlienFX-lyssystemet indbygget i deres mus og tastaturer, hvormed du får en mere syret spiloplevelse, og et lys som tilpasser sig det enkelte spil - spil som Daylight, League of Legends og Hotline Miami.

Læs også:

Red verden, skab verden Garndukker løber og hopper henover skærmen, mens de springer små bobler med sjove klistermærker indvendig. Samtidig diskuterer den engelske komikerduo...
Borderlands remake kommer til nye konsoller Kan du ikke få nok af syrede våben og vanvittig action, eller er du bare ikke bekendt med Borderlands-serien, har du rig mulighed for at få dit defini...

Del artiklen på