Samarbejde giver gaming-hardware en lys fremtid

To store hardwareproducenter inden for gaming har slået sig sammen for at skabe fokus på lysoplevelser i spil

Roccat og Alienware

Roccat og Alienware annoncerer, at de indgår et samarbejde. I en fælles pressemeddelelse fortæller hardwareproducenterne, at samarbejdet er et naturligt skridt, eftersom begge har fokus på hardware og lys.

Roccat er kendte for at levere spilmus og tastaturer, hvor lyset er i centrum. Roccat-mus har varierende led-lys på museryggen, og en række tastaturer fra den tyske producent kan via Roccat TalkFX-softwaren ændre lyset i tasterne, så det passer til begivenheder i spillet.

Alienware er berømte for deres AlienFX lyssystem, der bruges i Alienware-spilcomputere. AlienFX giver gamere mulighed for at have differentieret lys i eksempelvis tastaturet.

Samarbejdet betyder, at Roccat i fremtiden vil have AlienFX-lyssystemet indbygget i deres mus og tastaturer, hvormed du får en mere syret spiloplevelse, og et lys som tilpasser sig det enkelte spil - spil som Daylight, League of Legends og Hotline Miami.

Læs også:

Godt nyt til herskere med Mac og Linux Civilization: Beyond Earth Er du Mac eller Linux bruger vil du ikke blive forbigået af Civilization: Beyond Earth. Aspyr konverterer Sid Meier episke ...
Rainbow Six: Siege gør det sværere at gemme sig Ubisoft har lagt en ny video på nettet, der demonstrerer deres kommende taktiske skydespil, Rainbox Six: Siege. Videoen giver dig et indblik i spille...

Del artiklen på