Samarbejde giver gaming-hardware en lys fremtid

To store hardwareproducenter inden for gaming har slået sig sammen for at skabe fokus på lysoplevelser i spil

Roccat og Alienware

Roccat og Alienware annoncerer, at de indgår et samarbejde. I en fælles pressemeddelelse fortæller hardwareproducenterne, at samarbejdet er et naturligt skridt, eftersom begge har fokus på hardware og lys.

Roccat er kendte for at levere spilmus og tastaturer, hvor lyset er i centrum. Roccat-mus har varierende led-lys på museryggen, og en række tastaturer fra den tyske producent kan via Roccat TalkFX-softwaren ændre lyset i tasterne, så det passer til begivenheder i spillet.

Alienware er berømte for deres AlienFX lyssystem, der bruges i Alienware-spilcomputere. AlienFX giver gamere mulighed for at have differentieret lys i eksempelvis tastaturet.

Samarbejdet betyder, at Roccat i fremtiden vil have AlienFX-lyssystemet indbygget i deres mus og tastaturer, hvormed du får en mere syret spiloplevelse, og et lys som tilpasser sig det enkelte spil - spil som Daylight, League of Legends og Hotline Miami.

Læs også:

D-Link øger hastigheden og dækningen i nye routere... Vi ved det godt – der bliver stadig større krav til vores routere. Film skal være i 4K-kvalitet, musik streames hele tiden, og spil flytter i stigende...
Minecraft på det store lærred Instruktør og producer Shawn Levy (Nat på museet, Real Steel) forhandler i øjeblikket med Warner Bros. om at udvikle og instruere en film baseret på M...

Del artiklen på