Samarbejde giver gaming-hardware en lys fremtid

To store hardwareproducenter inden for gaming har slået sig sammen for at skabe fokus på lysoplevelser i spil

Roccat og Alienware

Roccat og Alienware annoncerer, at de indgår et samarbejde. I en fælles pressemeddelelse fortæller hardwareproducenterne, at samarbejdet er et naturligt skridt, eftersom begge har fokus på hardware og lys.

Roccat er kendte for at levere spilmus og tastaturer, hvor lyset er i centrum. Roccat-mus har varierende led-lys på museryggen, og en række tastaturer fra den tyske producent kan via Roccat TalkFX-softwaren ændre lyset i tasterne, så det passer til begivenheder i spillet.

Alienware er berømte for deres AlienFX lyssystem, der bruges i Alienware-spilcomputere. AlienFX giver gamere mulighed for at have differentieret lys i eksempelvis tastaturet.

Samarbejdet betyder, at Roccat i fremtiden vil have AlienFX-lyssystemet indbygget i deres mus og tastaturer, hvormed du får en mere syret spiloplevelse, og et lys som tilpasser sig det enkelte spil - spil som Daylight, League of Legends og Hotline Miami.

Læs også:

Disse apps downloadede danskerne mest i 2016 Af Rolf Bergstrøm Flere tusinde gange om dagen trykker danskerne på download-knappen og henter en af de uendeligt mange forskellige apps ned på der...
HTC og Valve afslører virtual reality-headset Mobilproducenten, HTC, afslørede i går, hvordan samarbejdet med spilproducenten, Valve, fører til udgivelsen af et virtual reality-headset til jul. Sa...

Del artiklen på