Simpelt animationsprogram nu til iPhone

Adobe Voice har siden 2014 været et gratis effektivt værktøj til at lave simple animationsvideoer til iPad, og nu er det kommet til iPhone

adobe voice

Med mere end 3.5 millioner downloads og en udnævnelse som Editors Choice i kategorien ’Årets bedste nye app’, er der ingen tvivl om, at Adobe Voice er en populær app.

Den lille app fra Adobe er en ret simpel app at bruge. Den er baseret på at man indtaler indtaler en historie eller præsentation, tilføjer billeder, grafik, animationer, musik og billeder, og så er der skabt en video.

Adobe Voice er fra starten udstyret med masser af indhold som brugeren kan tilføje deres præsentationer, så det ikke er nødvendigt at skulle fremstille deres egne videoer for at lave gode præsentationer.

Adobe her blandt andet lave en del ’story starters’, gratis grafik og videoer som er lige til at bruge i præsentationerne.

I Adobe Voice er der mere end 25.000 professionelt designede ikoner, en indbygget grafikgenerator der automatisk skaber hundredvis af effekter, blandt andet 3D og skygger, og der er adgang til et udvalg af musik.

Adobe Voice er super let at bruge og hvis du i forvejen har iPad versionen, så kan du synkronisere dine præsentationer mellem de to enheder, så du kan arbejde videre på dem når du er på farten.

adobe voice

Læs også:

Ny app skal beskytte dine øjne Den nye app er primært rettet mod børn, der har en tendens til at holde deres smartphone alt for tæt på øjnene. App’en, der kan hentes gratis på Googl...
Adobe bringer smartphonen endnu tættere på spejlre... Adobe er klar med en ny opdatering til den populære foto-app Lightroom Mobile. Og i opdateringen, som hedder 2.7 til iOS og 2.3 til Android, er der st...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1791 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?